• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Lig takım hatası

Destek
    2
    2
    52
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • F
      ferit gülhan Turkish Users last edited by

Merhabalar ben daha önceden sorunumu buraya yazmıştım.Sizden gelen cevabı okudum evet şu an yanlışlıkla bana verilen Denizlispor ile ligimde 6-7 maç kaldı bitiyor ligim fakat ondan sonra devam edeceğim ligte de yine Galatasarayı seçmeme rağmen tekrar Denizlispora verdi beni yani kendi ligimde istediğim takımla devam edemiyorum nasıl olacak bu böyle

EgoistMsd 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EgoistMsd
        EgoistMsd Turkish Users @ferit gülhan last edited by EgoistMsd

@ferit-gülhan said in Lig takım hatası:

Merhabalar ben daha önceden sorunumu buraya yazmıştım.Sizden gelen cevabı okudum evet şu an yanlışlıkla bana verilen Denizlispor ile ligimde 6-7 maç kaldı bitiyor ligim fakat ondan sonra devam edeceğim ligte de yine Galatasarayı seçmeme rağmen tekrar Denizlispora verdi beni yani kendi ligimde istediğim takımla devam edemiyorum nasıl olacak bu böyle

Merhaba,

Gelecek sezon ayarlarınızı dikkatli bir şekilde kontrol ediniz ve gelecek sezon lig kurma esnasında ekran videosu alıp olası bir hata durumunda tr.support@onlinesoccermanager.com adresine sorununuzu açıklayarak mail olarak atarsanız yardımcı olunacaktır.

İyi forumlar

Signaturec065a5c57b4e611b.png
        alt metni

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • 1 / 1
        • First post
          Last post