LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@maloba
Żebyś się nie zdziwił -
@Byku-Duma-Warmii Wynikami w pilce noznej jestem co tydzien zdziwiony ostatnie moje moga zdziwienie to wynik Deportivo - Sociedad 5-1
-
@maloba
Dlatego nie ma co wyrokować wcześniej, bo wyniki mogą przeróżne -
@Byku-Duma-Warmii Ale pogdybac zawsze mozemy , UTD gra slabo . Ja nie wiem co by bez De Gei bylo tyle razy juz im ratowal dupsko Mam nadzieje ze to ostatni sezon Hiszpana w anglii widze go juz w Domu
-
@ToomAnyWays De Gea jest wychowankiem Atletico Madryt wiec czemu mialby nie wrocic na stare smiecie puki co Oblak jest nie do ruszenia ma dopiero 23 lata , za to Navas juz wiekowy De Gea bylby idealnym bramkarzem na kilka lat dla Realu .
-
@maloba
Wydaję mi się, że raczej nie przejdzie -
@Byku-Duma-Warmii Perez nie odpusci , juz rok temu wszystko wisialo na wlosku na kilka godzin przed koncem okienka juz byl w Realu , okazalo sie ze jakies papiery nie dotarly i nie bylo akceptacji
-
@ToomAnyWays to nic
-
maloba co ty pleciesz. W tym sezonie United ma sie skupić na wygraniu LE nie ma wygórowanych przeciwników druga sprawa,że w lidze cieńko i o TOP4 dającą LM będzie ciężko. Ale trzeba być dobrej mysli. Co do DDG dlaczego ma odejsc z United skoro jest tam TOP 1 GK i będzie tak przez najblizsze kilka sezonow? Jest wychowankiem Atletico i szczerze wątpię,żeby przeszedł do Realu bo Perez ma swoje zachcianki GG MU!
-
@daroo933
Trochę szacunku, panie daroo933 poproszę. maloba nie plecie - tylko wyraża swoje zdanie. Jeżeli masz inne, to napisz o tym, nie obrażając kogoś, kto nie zgadza się z tobą. Po to jest forum dyskusyjne, żeby wyrażać swoje poglądy. Dobrze? -
@daroo933 Nie mam na celu umniejszania Utd , jaJestem Fanatykiem tak Fanatykiem Realu Madryt od wielu lat , ale chetnie czytam opinie osob ktore nie lubia lub tez sa obojetne wobec RM . Chetnie dlatego ze ja czesto bede nieobiektywny wobec wlasnej druzyny . Wracajac do tematy United nie ma kompletnie szans na wlasnym podworku , nie wiem czy na top4 jest jakakolwiek szanasa imozliwe ze beda sie starali w LE jednak patrzac na gre i zaangazowanie druzyny i bezradnosc Mou twierdze ze mozliwa jest opcja z przed roku jak odpadli od razu w fazie pucharowej . Pozdrawiam
-
@Dovco_HandF Wszystko wszystkim ale bez przesady W żaden sposób go nie obraziłem nie wyzwałem nic z tych rzeczy. Więc nie rozumiem nagonki na moją osobę. Jeżeli słowo "pleciesz" jest tutaj czymś strasznym to sorry
@maloba własnie dzisiejszym meczem ze Spurs udowodnili,że są w stanie wygrać LE jak i powalczyć o top4 -
@maloba Ale tu będą mecze! Rzeźnia .
-
Legia - Ajax!
A więc powtórka sprzed dwóch lat.