LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
Taki kupon bym postawił w 80 minucie, ale.. nie mogłem załadować konta ehh Tyle, że i tak by mi nie wszedł bo Real zdobył gola kilak sekund po 90minucie:P
-
Finał to jeden mecz. Real zagrał na poziomie galaktycznym, bez respektu dla * La Vecchia Signora(Stara Dama)* i po prostu był lepszy w tym meczu wg mnie :thumbsup_tone1:.
-
Real zagrał na najwyższym światowym poziomie i zasłużenie wygrał ten mecz, był zdecydowanie lepszy niż Juventus w przekroju całego meczu. Co do samego meczu to zespół Juventusu zagrał dokładnie nie tak jak Juventus, można powiedzieć, że dużo atakowali, a wszyscy wiedzą jak oni potrafią bronić w tym finale tego nie było widać. Natomiast Real wykorzystał każde błędy ekipy z Turynu, choć nie ma co szczęście im dopisało :slight_smile:.
-
@mihau1878 Roberta nie zabrakło :clap_tone2:.
-
@Stefan-Joptwojmać ja dałem 200 zł na Real przy kursie 2.70 . Podwójna radocha
-
@Dovco_HandF
Nie ma co się dziwić, gdy Robert grał to ciągnął cały zespół za uszy swoją ambicją i chęcią zdobywania kolejnych goli, a tylko w jednym meczu go zabrakło i ten mecz zaważył o tym, że zespół Bayernu odpadł z rozgrywek. To pokazało jak ważnym graczem dla zespołu z Monachium jest nasz Robert.
Szkoda, że Kamil Glik się nie załapał do tej drużyny :slight_frown:. -
Co nieco o pucharach
http://weszlo.com/2017/06/06/musisz-wiedziec-startem-polskich-druzyn-pucharach/
-
@Stefan-Joptwojmać
Można powiedzieć ostatnie chwile by pokazać się w Europie taki zespołom jak Jagiellonia, Arka czy Lech Poznań, bo potem o to może być bardzo ciężko.
A co do samych meczy bardzo chciałbym zobaczyć jakieś hitowe starcie z udziałem polskiej drużyny, a konkretnie marzy mi się AC Milan :slight_smile:. -
@maloba
Widać dominację hiszpańskich:flag_es: drużyn w ostatnich latach w europejskich rozgrywkach. Ale Manchester United już ją przerwał :slight_smile:. -
-
-
Ligi Mistrzów 2017/18 - Pierwsza runda kwalifikacji:
-
Ligi Mistrzów 2017/18 - Druga runda kwalifikacji:
-
IFK Mariehamn (Finlandia) :flag_fi: - Legia Warszawa (Polska) :flag_pl:
-
-
-
Liga Europy: Pierwsza runda kwalifikacji
-