LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@Michal_ACM said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
PSG - Barca... Szok! I nie tylko o wynik chodzi. Chodzi o cały przebieg meczu. PSG zagrało fantastyczne zawody i wynik jest całkowitym odzwierciedleniem sytuacji na boisku.
To co zrobiła Borussia, a właściwie Aubameyang to się w głowie nie mieści. Przegrać mecz przy takiej przewadze.... No ale w perspektywie rewanżu u siebie to wciąż Dortmund jest faworytem moim zdaniem.
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@borynos
Ja za 3 tyg stawiam sobie 20złociszy na awans Barcy i po meczu piję flaszkę hahaAdam zamiast obstawiać takie głupoty to daj mi te 20 zł. Lepiej je spożytkuje
Michał,chcesz coś powiedzieć?
Tak. Gratuluje. Myliłem się
-
@sniki26 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
TO ile trafiłeś za te 20 zł ?
Na pewno nie postawił.
-
Dla takich meczy kocha i ogląda się futbol , choć nie jestem kibicem Barcelony to jakie dziś zostawili serce na boisku to jest piękne
-
VAMOS! Takie mecze pamięta się na całe życie
-
Taki tam ciekawy mem po meczu
link text -
@Michal_ACM nic nie skomentuje
-
@Michal_ACM said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
To jest NIE-WIA-RY-GOD-NE!!! Jesteśmy świadkami niebywałej historii, czegoś o czym będzie się mówiło i wspominało przez wiele wiele lat!
Barcelona dokonała rzeczy na pozór niemożliwej i jako pierwsza w historii LM odrobiła stratę 0:4. :clap_tone1:
-
Niemiecki sędzia Deniz Aytekin ( tak na marginesie - typowo niemieckie nazwisko ,buahaha ) podarował Barcelonie 2 karne , ale ja nie mam mu tego za złe . Trudno teraz powiedzieć ,czy bez jego pomocy Barca by dokonała tego wyczynu , w każdym razie miała by na pewno o wiele trudniej.
-
@mihau1878 Widać jak sędzia pomagał Barcelonie, ten skrót tylko to potwierdza. Mimo że PSG zagrało kryminał piłkarski (np. samobój) powinni to oni awansować.... Czas doliczony i 2 karny zdecydowanie go nie było. Grałem jako napastnik i za takie coś bym dostał żółtą za symulkę.... Czekam, aż będą powtórki w tedy wiele klubów będzie miało problem z dorównaniem wcześniejszym osiągnięciom.
-
@Marcin657827 ogólnie wiadomo, co jest pewne