LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@Marcin657827 ogólnie wiadomo, co jest pewne
-
Liga Europejska -1/8-finału
-
@Damiś27 Mecz pomiędzy belgijskimi drużynami bardzo fajny wynik Byłem w szoku,że Lyon wygrał ale sprawa awansu wciąż jest otwarta Pogromca Legii pokonany zobaczymy w nastepnym meczu No i United remis na trudnym ternie nie jest zły jednak od takiego klubu oczekuję się wygranych... Mam nadzieję,że na Old Trafford to już bedzie formalnosc i gładko awansujemy
-
Co do meczu Adam juz zna moją opinię i mu gratulowałem chociaż prawie z bratem telewizory wyrzuciliśmy
Moim zdanie Barca nie zagrała jakoś rewelacyjnie ( miała o wiele lepszych występów) ale Psg zagrało tragicznie !! Lech zagrał by lepiej we wtorek niż oni. Jak można być tak głupim i się bronic całe spotkanie jak w pierwszym meczu dzięki atakowi i presingowi zdominoeali Barcelonę !?? Zagrali offensywnie moze z 10 min i od razu lepiej to wyglądało. Braeo fla Barcy że portafiła wykorzystać źły dzien francuzów. Ale sama nie dałaby rady! 2 błędy Trapp'a (tylko 7 strzałów i 6 bramek) no nie pomagał. Samobój , pierwszej bramki nie skomentuje bo żal ( Verratti , stoperzy i bramkarz ich wina , każdy mogl to wybić) 2 karne dla barcy ja akurat pierwszego bym odgwizdał, brak kartki czerwonej dla Neymara i moim zdaniem karny przy akcji Di Maria , ale o dziwo nikt nie pokazuje powtorek.
Nie dziwie się reakcji UEFA.
Podsumowując Brawo dla Barvelony ale szkoda że w tych okolicznościach ten mecz przejdzie do historii football'u -
@Przemek-Kaszti
Na szczęście za 10 lat wszyscy będą pamiętali tylko o wyniku Swoją drogą-uwzięli się strasznie na tego sędziego..ileż podobnych błędów,a czasem i gorszych popełniają sędziowie i nikt z UEFA nie interweniuje :face_palm_tone1: -
@pimus1910 czym ?? Ze sedziowie boja sie dawac kartki "gwiazdą" ! Widac ze chcial mu na początku dac tylko zoltko, dobrze ze Bale zawodnik popchnał to moze zrozumial przez ten moment ze potrzebna jest jednak czerwona. Ale pewnie w protokole napisal ze za niesportowe a nie za nierozważny faul
-
@Przemek-Kaszti
Moim zdaniem on dał żółtą,a po chwili za odepchnięcie dał drugą i od razu czerwoną Pamiętam jeszcze podobny faul Tottiego na Balotellim oraz Isco na-a jakże inaczej-Neymarze w obu przypadkach od razu czerwone,ale tam to troche inaczej wyglądało -
@pimus1910 adam bez przesady ! na tej słabej jakości nic nie widać a były powtoŕki tuż po meczu i tam nic nie było. Moim zdaniem sędzia w ogóle myślał że Luiza ściął nogami a Nic takiego nie było bo Suarez symylował uderzenie w gardło. Chyba całą Barcelonę to meczy skoro szukają takich ujęć na potwierdzenie poprawności tego karnego
-
@Przemek-Kaszti
Czego tu nie widać Nie widać jak mu przypadkowo wbiega w nogę? Podkreślam-przypadkowo a z tej perspektywy nie było powtórek w meczu bo wtedy nie byłoby tyle gadania. Faktem jest,że Suarez zgłupiał,poczuł rękę na ramieniu,może nawet lekko Marquinhos musnął go po szyi i dodał od siebie,że go łokciem powalił,a wystarczyło się tylko przewrócić bez żadnego łapania się za gardło i zupełnie inaczej byłby odbierany ten karny i cała sytuacja. Ale tak jak Cezarro mówi-mecz się odbył i po zawodach,gramy dalej Tylko dziwne jest,że we Francji nikt nie narzeka na sędziego,a całą nagonkę prowokują madryckie media. Podobnie jak ta śmieszna petycja,przypuszczam,że w UEFA mają konkret bekę z tego -
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@borynos
I jeszcze jeden filmik
Adam, ten filmik już całkowicie pokazuje że faulu nie było! Przecież on co najwyżej dotknął Suareza, nie ma mowy o faulu
-
@Michal_ACM
Jak nie dotknął spójrz na kolano Marquinhosa jak jedzie po łydce Suareza -
@pimus1910 No proszę Cię... Tego nawet Suarez nie poczuł bo to była noga na której nie opierał ciężaru ciała. Poza tym to było co najwyżej kolejne dotknięcie a nie uderzenie