LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@mihau1878 Gdyby grał Lewy byłoby 2:0. Vidal przestrzelił karnego! .
-
@borynos Myślimy tak samo .
-
@Dovco_HandF
ale Ty szybciej -
@daroo933 W Europie chyba nie ma lepszego wykonawcy rzutów karnych od Roberta Lewandowskiego. Osobiście pamiętam, że jakieś 3 lata temu nie strzelił karnego w Pucharze Niemiec, od czasów gry w Zniczu proszków nie strzelił 3 karnych od czasów gry w Zniczu proszków nie strzelił 3 karnych :goal::clap_tone2:.
-
Tylko czemu Vidal strzelał a nie np. Muller czy Robben?
-
@Dovco_HandF Ja bym powiedział na świecie nie ma lepszego wykonawcy 11 niż Lewy.
Pamiętam jak Lewy strzelał karne na euro we Francji :flag_fr: i jakoś byłem zawsze pewny że mamy już strzeloną bramkę z karnego. :goal: -
Oj, Javi Martinez druga żółta, oby wytrzymali do końca
-
@ToomAnyWays Będzie trudno... powinni bronić remisu i grać z kontry :ok_hand_tone1:.
-
@ToomAnyWays said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
Tylko czemu Vidal strzelał a nie np. Muller czy Robben?
Muller zrezygnował ze strzelania karnych, a Robben widocznie gorzej na treningach strzelał od Vidala.
-
Niestety Lewy będzie miał co robić w rewanżu, bo CR7 strzela swoją 2 bramkę i już jest Bayern 1-2 dla Realu.
-
@Damiś27 Widać, że bez Lewego to inna drużyna, niby ten sam Bayern, ale jednak nie ten sam...
-
1:3, ale Benzema był na spalonym...gorąco jest pod bramką Neuera.
-
@Dovco_HandF Powiedzmy sobie szczerze Lewy już taki "Pan piłkarz" że każdy zespół by wzmocnił Myślę, że to najlepszy napastnik na świecie i to jeszcze :flag_pl: