LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@ToomAnyWays Będzie trudno... powinni bronić remisu i grać z kontry :ok_hand_tone1:.
-
@ToomAnyWays said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
Tylko czemu Vidal strzelał a nie np. Muller czy Robben?
Muller zrezygnował ze strzelania karnych, a Robben widocznie gorzej na treningach strzelał od Vidala.
-
Niestety Lewy będzie miał co robić w rewanżu, bo CR7 strzela swoją 2 bramkę i już jest Bayern 1-2 dla Realu.
-
@Damiś27 Widać, że bez Lewego to inna drużyna, niby ten sam Bayern, ale jednak nie ten sam...
-
1:3, ale Benzema był na spalonym...gorąco jest pod bramką Neuera.
-
@Dovco_HandF Powiedzmy sobie szczerze Lewy już taki "Pan piłkarz" że każdy zespół by wzmocnił Myślę, że to najlepszy napastnik na świecie i to jeszcze :flag_pl:
-
@borynos Będzie rzeźnia
-
@ToomAnyWays
Nie wiem jaka jest hierarchia w Bayernie do wykonywania rzutów karnych, ale na pewno Robert jest pierwszy, a Muller już kilka karnych zepsuł w ostatnich czasach. A jak dobrze pamiętam to własnie Arturo Vidal wykonywał karne grając w Juventusie Turyn :flag_it: . Pamiętam też, że zawsze wykonywał je raczej bardzo pewnie , dlatego zaskoczyło mnie te pudło . Ale jak dziś pierwszy raz z karnego pomylił się Fabinho to i Vidal nie pozostawał mu dłużny .
Ale szczerze to mnie te dzisiejsze mecze trochę rozczarowały może oprócz meczu :flag_de: Borussii z Monaco :flag_fr:. A tak to w dwóch pozostałych nie było aż tyle emocji na ile liczyłem :(. Wczoraj bardziej przeżywałem ten mecz. -
Podsumowanie dzisiejszych meczy :slight_smile:
-
@Byku-Duma-Warmii
Wierzę, że Lewy błyśnie, odrabiając dwie bramki różnicy i wepchnie Bayern do półfinału. Atletico raczej nie da się angielskim lisom i też przejdzie dalej. Monaco dociągnie zwycięstwo do półfinału w dwumeczu z Niemcami. A w czwartym meczy Stara Dama da radę Barcelonie w rewanżu i awansuje po nikłej jednobramkowej porażce w rewanżu. A wy jak myślicie? -
@Dovco_HandF
Ja myślę, że Lewandowski błyśnie, ale jednak Bayern nie odrobi straty i Real awansuje dalej, Juventus raczej nie da sobie odebrać 3 bramek zaliczki i będzie grał w półfinale, myślę, że Borussia jeszcze powalczy i to Dortmundczycy będą w dalszej rundzie, postawiłbym również na Leicester, wczoraj Atletico nic specjalnego nie pokazało i gdyby nie karny mecz skończyłby się remisem -
@mihau1878 Ha, ha całkiem odwrotnie typujesz :fingers_crossed_tone2: .
-
@Dovco_HandF zgodziłem, się co do meczu Włochów .
-
@mihau1878 No tak większość fanów piłki nożnej (za wyjątkiem kibiców Barcy) uważa, że taka sytuacja jak w rewanżu z PSG już się nie powtórzy .
-
Moim zdaniem Juventus :flag_it: nie da sobie wbić bramek na Camp Nou i awansuje dalej. W meczu :flag_es: Atletico z Leicester, stawiam na "Lisy", bo już pokazały, że potrafią odrabiać straty u siebie, a zrobili to przecież z :flag_es: Sevillą, która słaba nie była. W rewanżu pomiędzy :flag_fr: Monaco, a Borussią :flag_de: awansuje francuski zespół po dogrywce, albo i może nawet rzutach karnych, kluczowy w rewanżu może być powrót do gry Mendiego, Sidibe oraz Bakayoko :slight_smile:. Liczę na bardzo ciekawy rewanż . A w ostatnim meczu stawiam jednak na :flag_es: Real Madryt, który nie da odrobić strat graczom z Monachium nawet z Robertem w składzie.