LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
53 minuta Gooool! Lewandowski z karnego! 0:1! Jeszcze tylko jedna bramka i Królewscy będą za burtą .
-
Co Real odwalił XDDDDD
-
Czy dostrzegliście faul podczas interwencji Vidala, gdzie dostał drugą żółtą kartkę?
-
@Cobra1974 Nic nie było, najpierw trafił w piłkę.
-
I jeszcze gol Ronaldo ze spalonego...
-
@pimus1910 Nie widziałem meczu, ale jeśli było jak piszecie to jest to kolejny argument za prowadzeniem powtórek jak najszybciej!
-
@Michal_ACM
Mecz świetny,żałuj,że nie widziałeś Ale takie pomyłki-nie uzyję słowa drukowanie-to nie na tym poziomie...Kasai chyba długo nie posędziuje -
@pimus1910 Byłem na popołudnie w pracy więc lipa
W ogóle śmieszne jest to że z Lewandowskim na boisku wynik był 2-1 i od tego czasu poszły 3 gole dla Realu. Do tego pierwszy mecz przegrany 1-2 bez Lewego
-
@Michal_ACM
Skutek czerwonej kartki dal Vidala po czyściutkim wślizgu..No i trochę Ancelotti zawalił ze zmianami,wiedząc,że ma stoperów nie w pełni zdrowych wykorzystał wszystkie zmiany-fakt,że Lewego wymuszona przez czerwo,ale mógł to inaczej rozplanować -
@pimus1910 Wiedziałem że napiszesz o czerwonej i wszystko się zgadza oczywiście, bo czerwo dla Vidala było kluczowe Napisałem to o Lewym z przymrużeniem oka
-
-
@Michal_ACM
A ja myślę,że Borussia powalczy i może jeszcze awansować -
@pimus1910 Też tak myślę, ale ściskam kciuki za Monaco
-
@Michal_ACM
A mi to ryba Jutro kibicuje Barcy!!! Tyle,że w robocie do 22 mecz z odtworzenia pewnie obejrze -
@pimus1910 A no i myślałem że napiszesz że Barca może powalczyć i awansować...
-
@Michal_ACM Wiem,że tu będzie mega ciężko Zwłaszcza po tym co pokazaliśmy w meczu z Sociedad-dokładnie mam na myśli formację obronna ale wierzymy do końca jak zawsze
-
Tak zażartuję. Niech lepiej Kasai do skakania wróci.