LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
-
@daroo933 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@Damiś27 Nie ma wstydu Legia przegrała z finalista LE XD Mam nadzieję, że United wygra i zamelduje się w LM.
Też to miałem napisać
-
@Damiś27 Niespodzianki nie było, w finale LE zagra Man Utd vs Pogromca Legii Warszawa. Futbol jest nieobliczalny, ale faworytem są Czerwone Diabły .
-
Oba zespoły, które miały zaliczkę z pierwszych spotkań awansowały do finału. Ale co do samego meczu United to przez całą pierwszą połowę MU kontrolowało przebieg gry i wygrywało, druga połowa też raczej spokojna, ale niestety strata gola w końcówce i awantura po faulu na połowie boiska, co w konsekwencji dało czerwoną kartkę dla Erica, który nie za gra w finale :(, niestety szkoda tej sytuacji. No nic stało się, teraz Boss będzie musiał kimś go zastąpić. A jeszcze wielkie szczęście miało United w ostatniej akcji meczu gdy napastnik gości nie trafił do pustej bramki. Wielkie szczęście United, ale szczęście sprzyja lepszym i oby sprzyjało nam również w finale.
-
@maloba
Chyba właśnie takie priorytety są na ten finał dla obydwu drużyn i za pewne z innych powodów obie drużyny będą chciały go zdobyć. -
@Byku-Duma-Warmii Nie oszukujmy sie dla UTD Liga Europejska nie jest powodem do dumy tylko jedyna droga do LM . Ajax z kolei wraca na europejskie salony , My tego nie mozemy pamietac jak trzesli europa
-
@maloba
Wiem, dlatego napisałem, że każdy klub ma inne powody by wygrać te rozgrywki :slight_smile: -
Zapowiada się ciekawy finał, trudno wskazać faworyta
-
@mihau1878
- dla United . Mourinho tak ustawi zespół by zneutralizować wszystkie dobre atrybuty zespołu z Amsterdamu. Zbyt doświadczony to jest trener, by przegrać, wiedząc jak ważny jest to mecz dla jego drużyny. -
United tylko i wyłącznie może to wygrać, nieważne jak ale musi. Ajax pokazał że jest do ogrania, wystarczy przypomnieć 2 mecz z Lyonem lub z Schalke. Typuje 2-0 lub 2-1.
-
Dla mnie też faworytem jest Manchester jednak nie skreślam Ajaxu, niech wygra lepszy
-
@ToomAnyWays Utd musi Ajax moze sam fakt ze kurs na Manchester jest az 2zl daje do myslenia
-
Wielka chwila prawy tego sezonu dla Manchesteru United