LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@Damiś27 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@Michal_ACM Ja chciałem finał Real - Bayern, później Bayern - Juventus, teraz Real - Monaco
Ja poproszę finał Monaco - Juve
-
@Michal_ACM
Dobrze pamiętasz ale w żadnej z tych bramek nie stał Buffon -
Mam apel do sędziego w meczu Real - Bayern:
-
@Michal_ACM said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@Damiś27 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@Michal_ACM Ja chciałem finał Real - Bayern, później Bayern - Juventus, teraz Real - Monaco
Ja poproszę finał Monaco - Juve
Też się nad tym zastanawiałem
-
Szkoda, że na takim poziomie zdarzają się jeszcze takie błędy . Bym zrozumiał, gdyby te błędy były drobne i nie miały kluczowego wpływu na wynik, ale po tych wszystkich błędach to już nawet pod koniec części dogrywki żal mi się zrobiło piłkarzy Bayernu ;(. Nawet nie chciało się już tego oglądać :(.
-
Mam nadzieję że dzisiaj Juve dopełni formalności.
-
Barca i Real mogą sobie piątkę przybić. Awans po skandalicznych decyzjach sędziego.. Masakra..
-
jeszcze troszkę o wczorajszym sędziowaniu: http://www.sport.pl/pilka/1,65041,21658374,liga-mistrzow-real-bayern-4-2-ryszard-wojcik-system-uefa.html#MT_1Zdjecie
-
@mihau1878
Ja to już muszę jak najszybciej zapomnieć o takim meczu :(, bo to aż mi ciśnienie podnosi coś takiego . Wyrzucam sobie ten mecz z pamięci. Jedyny sposób by móc znów normalnie obejrzeć sobie meczyk :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii spokojnie, to nie ty grałeś w tym meczu
-
@mihau1878
Masz rację, ale nie lubię nikogo krzywdzić i nienawidzę jak ktoś kogoś krzywdzi w taki sposób jaki to miało wczoraj miejsce. -
-
Niestety krzywdzą i będą krzywdzić. Tak samo jak skrzywdzono PSG tak dziś dostało się Bayernowi. Barcelona i Real to takie kluby o których mówi się zawsze i będzie się mówiło zawsze. Tym klubom delikatnie mówiąc można więcej, analizując po trwających rozgrywkach. Dziś zobaczymy Barcelone z Juve i tam też będzie się działo, nie chciałbym sędziować tego meczu mając na uwadze to co się działo w poprzednich meczach;)
-
3 minuta meczu i już jest gol! AS Monaco 1 – 0 Borussia Dortmund
-
@Dovco_HandF Chyba już koniec marzeń BVB. Już 2-0 - strzelcem Radamel Falcao