LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@CorreThe Wg. mnie Lyon jest trochę mocniejszy. Celta jest na równi z Ajaxem, może jest ciut mocniejsza. Warto zaznaczyć że Celta gra w lidze hiszpańskiej, która jest mocniejsza od francuskiej, nie mówiąc już o holenderskiej. Jednak nie wydaje mi się że są aż tak mocni jak rok temu.
-
@CorreThe
Takie jest po prostu moje zdanie. Dla mnie z tej całej najmocniejszy jest Lyon z tego co grali w meczach z Beskiktasem. W tych meczach pokazali naprawdę kawałek dobrej piłki i gdyby lepsza skuteczność Lacazetta to Lyon wygrał by już w regulaminowym czasie. A co do Ajaxu mają najmłodszy skład, a jak dobrze wiadomo młodzież zawsze jest nie obliczalna, więc nie wiadomo co mogą zagrać. A Celta już i tak chyba zagrała na maksimum swoich możliwości w tej edycji Ligi Europejskiej. Na więcej raczej ich stać nie będzie. No, ale mądrzejsi będziemy po meczach, które na pewno będą zacięta. -
Europejskie puchary 2017/2018 - symulacja
Symulacja pucharów z Polskimi zespołami
Link: http://www.90minut.pl/news/276/news2767438-Europejskie-puchary-2017-2018-symulacja.html -
@Damiś27 Bardzo ciekawy artykuł :clap_tone2:.
-
@Dovco_HandF Pokazuję on jak Polskie zespoły słabo stoją w Europie. Niestety, tylko Legia Warszawa może się pochwalić ładnym dorobkiem punktowym. Oby nadszedł czas jak kluby wezmą przykład z Polskiej reprezentacji :flag_pl: i awans będzie też.
-
@Damiś27 Legia podbija sobie ranking dobrymi występami w pucharach. W ostatnich trzech sezonach tylko:
Liga Europy: 1/16 po dopadnięciu z fazy Grupowej Ligi Mistrzów 2016/2017
Liga Europy: Grupa 2015/2016
Liga Europy: 1/16 2014/2015
Nieważne czy ktoś lubi/nie lubi ten klub, ale w obecnej chwili to jedyny polski klub, który sezon w sezon coś nie tylko próbuje, ale osiąga na europejskiej arenie, dając wielu kibicom dużo emocji i radości . -
na 90minut.pl co roku robią takie fajne symulacje, zawsze je śledzę. Jednak póki co to jest wróżenie z fusów bo ligi mają jeszcze po kilka dobrych kolejek do końca i wszystko może obrócić się o 180 stopni...
-
@Michal_ACM
Dokładnie tak, teraz to wszystko takie na wyrost. Dopiero coś pewniejszego będzie można symulować jakoś na początku czerwca. -
@Byku-Duma-Warmii Ewentualnie w drugiej połowie maja
-
@Michal_ACM
Dokładnie tak :fingers_crossed: -
@mihau1878 3 bramki Ronaldo i Real wygrywa 3:0
-
@mihau1878 Praktycznie znamy już pierwszego finalistę
-
Tak się załatwia kolejną złotą piłkę
-
@Marcin657827 To 99,99%, że będzie nim Real Madryt :thumbsup_tone1:.
-
Coś ostatnio rozstrzelał się w tej LM Ronaldo. Najpierw załatwił półfinał Realowi, a teraz finał W idealnym momencie złapał dobrą formę :slight_smile:
-
@Byku-Duma-Warmii
Z czego dwie bramki ze spalonych i półfinał załatwił sędzia,a nie żeluś