Şampiyonlar ligi
-
Merhabalar kullanıcı adım: musteki_1
Geçtiğimiz hafta fransa liginde oynadığımız lig sona erdi sıralamada ilk üç takım şampiyonlar ligine katılacak görünüyordu, bizler de lig bitmeden oraya hazırlık olsun diye bir sürü coin harcayarak oyuncuları antrenmanda geliştirip, hızlı al satlar yapıp üst kazananlarla mücadele etmek amacıyla takımımızın ve oyuncularımızın değerini yükselttik ancak lig bitti ve şampiyonlar ligine gitme olmadı, ligi şampiyon tamamladım ancak ne ben şampiyonlar(kazananlar) ligine katılabildim ne ikinci ve üçüncü arkadaşlar. Ayrıca menajer puanım da hiç değişmedi oysa Hem Fransa ligini lider tamamlayıp şampiyon oldum ve şampiyonluk kupasını aldım, hem de kupa mücadelesini kazanıp o kupayı da aldım ligi üç kupayla tamamlamış olmama rağmen puanım hiç değişmedi. Üstüne üstlük bir sürü de coinim ve emeğim gitti. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@musteki_1 Boş bir menajer sayfanıza girip biletler bölümünüzü kırpmadan ekran görüntüsü olarak paylaşır mısınız.
-
@EgoistMsd ![0_1592935542365_99C17813-C341-4FB6-A727-CCD2B527D4BD.png](Yükleniyor 100%)
-
@musteki_1 Merhaba, attığınız maile verdiğim cevapta yazdığı gibi Ekip Ligleri kazananlar kupası için bilet vermiyor. Menajer puanlarınız da herhangi bir hata yok. Her bir kulüp sayfasının bağımsız sıralaması vardır. Eğer 4 kulüp sayfasında da kulüp yönetiyorsanız 4 farklı sıralamanız olur. Profilde gösterilen sıralama en yüksek puana sahip olduğunuz kulüp sayfasının sıralamasıdır.
İyi oyunlar.