[Futbol] Polacy za granicą
-
@Byku-Duma-Warmii On latem odejdzie, ale byłoby fajnie jakby odchodził jako król strzelców ligi
-
@Dovco_HandF
A jeszcze fajnie by było gdyby odchodził jak mistrz kraju w barwach Anderlechtu i król strzelców -
@Byku-Duma-Warmii To by tez podrożyło go i wpłynęłoby być może na jego większą pensję
-
Lewy strzela podwójnie
https://www.instagram.com/p/BNsHzCKDofb/?hl=pl -
@ToomAnyWays Już chodzi plotka, że Ania jest w ciąży, a Lewy dedykuje bramkę właśnie żonie i dziecku :dancer_tone3:
-
@Dovco_HandF
Bardzo dobrze, że Aniu w końcu jest w ciąży, tylko oby był to chłopiec, to o kolejnego świetnego napastnika nie będziemy musieli się martwić -
@Byku-Duma-Warmii Fakt:
-
KAA Gent przegrał z RSC Anderlechtem 2:3 (1:1) w meczu 20. kolejki ligi belgijskiej. Dwie bramki dla gości zdobył Łukasz Teodorczyk, który ma na swoim koncie już piętnaście bramek w lidze i jest liderem klasyfikacji strzelców. Ten to dopiero robi sobie reklamę! :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF
To chyba taki prezent na święta od Łukasza dla wszystkich jego fanów -
@Byku-Duma-Warmii Gra sezon życia :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF ma oferte z Anglii 15 mln na stole . Lepiej jakby zoostal w Belgii do konca sezonu i potem sie zdecydowal na transfer .
-
@Dovco_HandF
Jurku, oby to nie był sezon jego życia, bo ja to mam nadzieję, że sezon życia dopiero on będzie miał w jakimś lepszym zespole i lepszej lidze -
Nie wiem w sumie w jakim dziale to napisać, ale chodzi o Kapustkę, czy przypadkiem nie został zaktualizowany w OSM? Wydaje mi się, że przedwczoraj miał 19 lat, a teraz ma 20. Ktoś może to potwierdzić czy tylko mi się wydaje ?:)
-
@Stefan-Joptwojmać Nie mam pojęcia, ale to bardzo możliwe, ze mu wiek zaktualizowano :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF said in [Futbol] Polacy za granicą:
@Stefan-Joptwojmać Nie mam pojęcia, ale to bardzo możliwe, ze mu wiek zaktualizowano :thumbsup_tone1:
Jeśli tak, to strasznie szybko OSM działa.
-
@Stefan-Joptwojmać
Tak Bartek miał wczoraj urodziny i OSM już zaktualizowali jego wiek -
@Byku-Duma-Warmii, @Stefan-Joptwojmać
I oby tak ze wszystkim działali szybko i sprawnie :thumbsup_tone1:. -
@Dovco_HandF
Dokładnie, było by bardzo fajnie