III Turniej Narodów (WNT 2016/17)
-
@Michal_ACM said in III Turniej Narodów (WNT 2016/17):
;( ;( ;( ;(
Nie można się załamywać, trzeba z podniesioną głową iść do przodu, daliśmy z siebie wszystko i zabrakło bardzo niewiele, a w zasadzie puchar, ktoś powie, że różnica jest większa niż puchar, ale to wynikło właśnie przez puchar, Łukasz musiał podejmować ryzykowne decyzje, by tą ogromną stratę nadgonić. Francuzi mieli w nim niewyobrażalne szczęście - teraz trzeba im pogratulować i odegramy się im w przyszłych WNT:)
PS: Rumunii też odpadli, jak widać OSM potrafi zaskakiwać
-
i tak jesteśmy z Was dumni za walkę do końca! Powrócimy w chwale za rok
-
Ale to co zrobiła Brazylia w transferach, szok
-
Nie da się wygrywać co roku Mistrzostwa Świata z reprezentacją..., ale staraliśmy i robiliśmy co mogliśmy. Szczęście sprzyjało w tej bitwie jednak Francuzom i oni okazali się po prostu lepsi - trzeba im to szczerze przyznać :clap_tone1:.
-
Podsumowanie:
WNT 2017 już nie dla nas. Jeszcze przez kilka miesięcy jesteśmy obrońcami tytułu a Mistrzami Świata będziemy już na zawsze.
Dziś świat reprezentacyjny jest bardzo wyrównany, w fazie pucharowej każdy może wygrać z każdym.
Argentyna, która przeszła jak burza przez grupę przegrywa z Urugwajem, Rumunia również odpadła. Moim cichym faworytem jest Hiszpania.
Nie można nie wspomnieć, że rewolucja "monetowa" także miała swój wpływ na rywalizację, ponieważ kwoty ingerowały w posunięcia transferowe. Niestety twórcy gry ciut wypaczyli rywalizację w bitwach, wykorzystując je do zarobku (transfery, obozy). Już samo założenie ligi kosztuję sporo monet.
Dziękuję wszystkim chłopakom, którzy przyjęli zaproszenie do kadry na ten turniej. Dzięki wielkie wszystkim za dobre słowo, motywacjęProszę chętnych o wprowadzanie danych na bieżąco co się dzieje w ćwierćfinałach.
-
Co mogę powiedzieć, przepraszam, że nie dałem rady wystarczająco pomóc w tej bitwie. Wszyscy się staraliśmy, jednak w kluczowych momentach zabrakło szczęścia, może trochę umiejętności. Mimo wszystko było to wspaniała przygoda i dziękuję za tą bitwę. Mam nadzieję, że za rok Polsce pójdzie lepiej i zdobędzie tytuł.
-
@Surykates131358 za co tu przepraszac to tylko gra , wszyscy zyja nikt nie jest ranny ! dales ile sie dalo . wiecej szczescia mieli francuzi tym razem . nie da sie co roku byc najlepszym . Glowa do gory
-
@maloba Dokładnie :thinking: @Łukasz-Kowalski said in III Turniej Narodów (WNT 2016/17):
Podsumowanie:
WNT 2017 już nie dla nas. Jeszcze przez kilka miesięcy jesteśmy obrońcami tytułu a Mistrzami Świata będziemy już na zawsze.Jak Łukasz napisał mądrze powyżej :thumbsdown_tone1:
W tej grze nie wystarczy dobrze grać. Trzeba mieć dużo szczęścia, a ono nie zawsze dopisuje . -
@Dovco_HandF Kadrze potrzeba jeszcze więcej świeżej krwi.
-
@huzar-shakir said in III Turniej Narodów (WNT 2016/17):
@Dovco_HandF Kadrze potrzeba jeszcze więcej świeżej krwi.
Czy ja wiem? Była ogromna rotacja także skupiałbym się bardziej nad ustabilizowaniem składu:)
-
@Stefan-Joptwojmać A ja sadzę,że niektórym przydałby się odpoczynek.A tak dla rotacji.
-
Ale to tylko moje zdanie.
-
Panowie, cóż bywa. Każdy chcę wygrać. Światowa czołówka jest dosyć wyrównana, decydują detale i szczęście lub jego brak. Nie da się zawsze wygrywać. Głowa do góry na pewno będzie szansa rewanżu Jeszcze możliwe nie jedno trofeum zgarniecie