🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@Byku-Duma-Warmii Może i tak. Pożyjemy, popatrzmy i zobaczymy co będzie dalej w najlepszej lidze świata wg mnie.
-
Niestety brakuje w składzie więcej jakośći, na skrzydłach mamy problemy, dobrze że wrócił Valencia, to przynajmniej robi sporo wiatru na prawej stronie Niestety, po dzisiejszym meczu można było zauważyć że Rash staje się powoli bardziej skrzydłowym niż nominalną "9". Zabrakło jednak Zlatana, ale wg. mnie nie można mieć w składzie tylko jednego napastnika, bo przy ewentualnym braku takiego Zlatana ciężko go zastąpić. Trzeba też pochwalić środkowych obronców bo grali całkiem nieźle (może poza golem "Żiru" na 1-1 ;)), ale przy braku Smalla i Baillego dają radę.
-
@ToomAnyWays Menedżer Manchesteru United Jose Mourinho wyznał, że napastnik Zlatan Ibrahimović będzie występował w ekipie Czerwonych Diabłów w sezonie 2017/2018. Klub postanowił skorzystać z klauzuli znajdującej się w kontrakcie piłkarza i przedłużyć umowę o kolejny rok. Myślę, że to dobra informacja dla jakości gry "Czerwonych Diabłów"?
-
@Dovco_HandF
Bardzo dobra. Już ten sezon pokazuje, że Zlatan to piłkarz stworzony do gry w Premier League, a kolejny sezon może być tylko jeszcze lepszy -
@Byku-Duma-Warmii
Prawdopodobnie to ostatnie wielkie wyzwanie Ibry, a potem piłkakrska emerytura w Chinach albo w którymś z arabskich klubów -
@Dovco_HandF
Bardzo prawdopodobne, chyba, że będzie wolał spędzić końcówkę swojej kariery w Szwecji. -
@Byku-Duma-Warmii
Ibra ma zamiar pograć jeszcze kilka lat. Moim zdaniem wykorzysta marketingowo swoje nazwisko i zaszaleje w Azji, zanim wróci do rodzinnego kraju. Ale oczywiście mogę się mylić i to możesz mieć rację. -
Trzy mecze dziś w najlepszej lidze świata (wg mnie i nie tylko).
Chelsea pokonała Tottenham 2:1 (1:1) w sobotnich derbach Londynu rozegranych w ramach 13. kolejki Premier League. Dzięki wygranej The Blues wrócili na pozycję lidera tabeli, a przegrani, jako ostatni w bieżącym sezonie, stracili miano niepokonanych i zajmują 5 miejsce w tabeli.
W innym ciekawym, a raczej szalonym meczu Crystal Palace uległo Swansea City Łukasza Fabiańskiego wygrała 4:5 w sobotnim spotkaniu 13. kolejki Premier League, tracąc 2 bramki w doliczonym czasie gry!
Liverpool dziś bez problemu wygrał z Sunderland 2:0.
:goal: -
@ToomAnyWays
Wydaję mi się, że po ostatnim dobrym występie w LE będą chcieli podtrzymać tą formę w lidze -
@daroo933 said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
United muszą to wygrać żeby nie stracić do czołówki! GG MU!
@ToomAnyWays said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@daroo933 West Ham ma dosyć słabą formę w tym sezonie więc wygrana jest bardzo możliwa.
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@ToomAnyWays
Wydaję mi się, że po ostatnim dobrym występie w LE będą chcieli podtrzymać tą formę w lidze
zapowiedź meczu Man. Utd- West Ham: http://www.manutd.pl/2016/11/26/zapowiedz-manchester-united-west-ham-united/ -
I znowu remis u siebie. United przynajmniej 3 setki zmarnowało w tym spotkaniu. Rash Zlatan i Miki (po części Lingard) zmarnowali świetne okazje.
-
@ToomAnyWays A Mourinho znowu wyrzucony przez sędziego na trybuny
-
@ToomAnyWays
Bardzo szkoda tych punktów potraconych, szczególnie z takimi zespołami jak West Ham i ostatnio Arsenal -
Dzisiaj Manchester ładnie rozjechał West Ham 4-1 w pucharze Anglii. Świetne spotkanie w wykonaniu Martiala i Mikiego, ogólnie cała drużyna zagrała tak jak należy. Nawet Basti wszedł z ławki i miał udział przy 4 bramce - podanie do Andera, który asystował Zlatanowi
-
@Michal_ACM said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Myślę że Arsenal powinien wygrać
gdybym mógł i nie był taki jak wiesz kto to bym Ci ta wypowiedź zminusował haha
-
widzę sami fani United tutaj i prawidłowo dziś w końcu zagrali na miarę swoich możliwości jeśli chodzi o skuteczność : ) tego brakowało w ostatnich meczach....
dla kogo z Was Lingard powinien grać w pierwszym składzie ?? dla mnie tak!
chociaż bardzo dobry mecz Henrich;a dziś -
@ToomAnyWays Może wreszcie zaskoczyli i tak już będą grali skutecznie w lidze również?