đŽó §ó ąó „ó źó §ó ż [Futbol] Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...
-
@pawelzylicz decydujÄ cy gol Martiala
-
-
-
-
-
PiÄkny mecz, piÄkny wynik, Dave byĆ dzisiaj FENOMENALNY!!! ObroniĆ 14 strzaĆĂłw :goal: Lingard wreszcie pokazaĆ dlaczego gra w United, to niesamowite, nie wiem co mu zrobiĆ Mou, ale to jest kompletnie inny zawodnik niĆŒ jeszcze jakiĆ miesiÄ c temu. GGMU! -
@toomanyways
Teraz pozostaje tylko wygrywaÄ mecz za meczem i czekaÄ na potkniÄcie City. -
@byku-duma-warmii Szkoda tylko ĆŒe bez Pogby
-
-
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...:
@toomanyways
Teraz pozostaje tylko wygrywaÄ mecz za meczem i czekaÄ na potkniÄcie City.To sobie poczekasz MC niechce przegrywaÄ
-
@huzar-shakir Ostatnie 3 mecze na farcie.
-
@toomanyways liczÄ siÄ punkty a ich najwiÄcej majÄ Citizen .Na farcie czy teĆŒ nie zespĂłĆ Guardioli zdecydowanie prowadzi.I oby tak do koĆca.
-
@huzar-shakir KiedyĆ przyjdzie moment ĆŒe przegrajÄ i mam nadziejÄ ĆŒe stanie siÄ to za tydzieĆ
-
@toomanyways MoĆŒliwe ,jednak i MU mogÄ nie wygraÄ
-
@toomanyways said in [Futbol]Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...:
PiÄkny mecz, piÄkny wynik, Dave byĆ dzisiaj FENOMENALNY!!! ObroniĆ 14 strzaĆĂłw :goal: Lingard wreszcie pokazaĆ dlaczego gra w United, to niesamowite, nie wiem co mu zrobiĆ Mou, ale to jest kompletnie inny zawodnik niĆŒ jeszcze jakiĆ miesiÄ c temu. GGMU!Wybacz ale nie chcÄ oglÄ daÄ takiego united mimo wygranej... Gdyby nie De Gea to byĆmy przegrali chyba 10-3.. W tym sezonie nie widziaĆem aby ktokolwiek tak kogoĆ zdominowaĆ pod wzglÄdem statystyk..
-
@daroo933 Wszystko ustawiĆy 2 szybko strzelone gole, a potem United graĆo gĆĂłwnie z kontry. Wiadomo, mieliĆmy sporo szczÄĆcia, ale jednak najlepsze jest to ĆŒe nawet po straconym golu potrafimy odpowiedzieÄ swoim trafieniem, gdzie wydawaĆo siÄ ĆŒe Arsenal moĆŒe nas dojechaÄ. WedĆug mnie moglibyĆmy prĂłbowaÄ czÄĆciej rozgrywaÄ w Ćrodku pola, bo nie moĆŒna tak graÄ przez wiÄkszoĆÄ meczu, ale i tak najwaĆŒniejsza jest wygrana.
-
Nie wiem czemu, wĆaĆnie w meczach z tymi lepszymi zespoĆami United zazwyczaj bardzo defensywnie grajÄ :slight_frown:.
-
-
Derby niestety dla City, szkoda ĆŒe nie udaĆo nam siÄ wygraÄ na wĆasnym terenie, w tej chwili mamy 11 punktĂłw straty do nich i naprawdÄ ciÄĆŒko bÄdzie to odrobiÄ. Trzeba liczyÄ na potkniÄcia Guardioli. -
@toomanyways
Wydaje mi siÄ, ĆŒe walka o mistrzostwo Anglii:flag_gb: juĆŒ zostaĆa rozstrzygniÄta :slight_frown:.