🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
Piękny mecz, piękny wynik, Dave był dzisiaj FENOMENALNY!!! Obronił 14 strzałów :goal: Lingard wreszcie pokazał dlaczego gra w United, to niesamowite, nie wiem co mu zrobił Mou, ale to jest kompletnie inny zawodnik niż jeszcze jakiś miesiąc temu. GGMU! -
@toomanyways
Teraz pozostaje tylko wygrywać mecz za meczem i czekać na potknięcie City. -
@byku-duma-warmii Szkoda tylko że bez Pogby
-
-
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@toomanyways
Teraz pozostaje tylko wygrywać mecz za meczem i czekać na potknięcie City.To sobie poczekasz MC niechce przegrywać
-
@huzar-shakir Ostatnie 3 mecze na farcie.
-
@toomanyways liczą się punkty a ich najwięcej mają Citizen .Na farcie czy też nie zespół Guardioli zdecydowanie prowadzi.I oby tak do końca.
-
@huzar-shakir Kiedyś przyjdzie moment że przegrają i mam nadzieję że stanie się to za tydzień
-
@toomanyways Możliwe ,jednak i MU mogą nie wygrać
-
@toomanyways said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Piękny mecz, piękny wynik, Dave był dzisiaj FENOMENALNY!!! Obronił 14 strzałów :goal: Lingard wreszcie pokazał dlaczego gra w United, to niesamowite, nie wiem co mu zrobił Mou, ale to jest kompletnie inny zawodnik niż jeszcze jakiś miesiąc temu. GGMU!Wybacz ale nie chcę oglądać takiego united mimo wygranej... Gdyby nie De Gea to byśmy przegrali chyba 10-3.. W tym sezonie nie widziałem aby ktokolwiek tak kogoś zdominował pod względem statystyk..
-
@daroo933 Wszystko ustawiły 2 szybko strzelone gole, a potem United grało głównie z kontry. Wiadomo, mieliśmy sporo szczęścia, ale jednak najlepsze jest to że nawet po straconym golu potrafimy odpowiedzieć swoim trafieniem, gdzie wydawało się że Arsenal może nas dojechać. Według mnie moglibyśmy próbować częściej rozgrywać w środku pola, bo nie można tak grać przez większość meczu, ale i tak najważniejsza jest wygrana.
-
Nie wiem czemu, właśnie w meczach z tymi lepszymi zespołami United zazwyczaj bardzo defensywnie grają :slight_frown:.
-
-
Derby niestety dla City, szkoda że nie udało nam się wygrać na własnym terenie, w tej chwili mamy 11 punktów straty do nich i naprawdę ciężko będzie to odrobić. Trzeba liczyć na potknięcia Guardioli. -
@toomanyways
Wydaje mi się, że walka o mistrzostwo Anglii:flag_gb: już została rozstrzygnięta :slight_frown:. -
@byku-duma-warmii Man Utd zostaje utrzymanie wicemistrzostwa w tym sezonie, a w następnym powalczenie o tytuł :ok_hand_tone1:.
-
Ja pitole człowiek postawił na wygraną Leicester a oni przegrali u siebie 0-3 ze słabym Crystal Palace. Anglia jest nieprzewidywalna
-
@marcin657827
Dlatego jest najlepszą ligą świata, bo tam żadnego meczu nie można przewidzieć :slight_smile:.
@Dovco_HandF
Oby te vicemistrzostwo utrzymali, bo z taką grą jaką teraz prezentują będzie bardzo ciężko -
@byku-duma-warmii Mają przebłyski genialnej gry, ale nadal brak automatyzmu i powtarzalności w tym aspekcie gry. Chyba trzeba na to czasu .
-
@dovco_handf
Zdecydowanie masz rację.