🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@daroo933 Wszystko ustawiły 2 szybko strzelone gole, a potem United grało głównie z kontry. Wiadomo, mieliśmy sporo szczęścia, ale jednak najlepsze jest to że nawet po straconym golu potrafimy odpowiedzieć swoim trafieniem, gdzie wydawało się że Arsenal może nas dojechać. Według mnie moglibyśmy próbować częściej rozgrywać w środku pola, bo nie można tak grać przez większość meczu, ale i tak najważniejsza jest wygrana.
-
Nie wiem czemu, właśnie w meczach z tymi lepszymi zespołami United zazwyczaj bardzo defensywnie grają :slight_frown:.
-
-
Derby niestety dla City, szkoda że nie udało nam się wygrać na własnym terenie, w tej chwili mamy 11 punktów straty do nich i naprawdę ciężko będzie to odrobić. Trzeba liczyć na potknięcia Guardioli. -
@toomanyways
Wydaje mi się, że walka o mistrzostwo Anglii:flag_gb: już została rozstrzygnięta :slight_frown:. -
@byku-duma-warmii Man Utd zostaje utrzymanie wicemistrzostwa w tym sezonie, a w następnym powalczenie o tytuł :ok_hand_tone1:.
-
Ja pitole człowiek postawił na wygraną Leicester a oni przegrali u siebie 0-3 ze słabym Crystal Palace. Anglia jest nieprzewidywalna
-
@marcin657827
Dlatego jest najlepszą ligą świata, bo tam żadnego meczu nie można przewidzieć :slight_smile:.
@Dovco_HandF
Oby te vicemistrzostwo utrzymali, bo z taką grą jaką teraz prezentują będzie bardzo ciężko -
@byku-duma-warmii Mają przebłyski genialnej gry, ale nadal brak automatyzmu i powtarzalności w tym aspekcie gry. Chyba trzeba na to czasu .
-
@dovco_handf
Zdecydowanie masz rację. -
@mihau1878
Maszyna :robot: -
Rekordowy transfer Liverpoolu oficjalnie potwierdzony. Virgil van Dijk.od stycznia piłkarzem The Reds
http://www.liverpoolfc.com/news/first-team/285500-liverpool-agree-deal-to-sign-virgil-van-dijk
-
@mihau1878
Można dodać, że przechodząc do Liverpoolu stał się najdroższym obrońcą świata, a jeśli chodzi o wszystkich zawodników zajmuje lokatę. -
@byku-duma-warmii a MC ucieka ...
-
@huzar-shakir
Już pisałem jakieś pół miesiąca temu, że temat mistrzostwa jest rozstrzygnięty :slight_frown:. -
@byku-duma-warmii Tylko @ToomAnyWays I @daroo933 wierzą chyba w cud.Ale może to i dobrze.piłka nożna jest sportem nieobliczalnym i wszystko może się jeszcze wydarzyć.Jednakże nie sądzę
-
@huzar-shakir
Masz rację, że jest nieobliczalna, szczególnie jeśli mówimy o lidze angielskiej:flag_gb:, ale jednak nie tym razem, przewaga jest już zdecydowanie za duża :(. -
Dzisiaj 76 urodziny obchodzi legenda Manchesteru United, sir Alex Ferguson. Prowadził Manchester United przez 26 sezonów, w których zdobył 38 trofeów. 200 lat!!! -
@toomanyways
Fajny prezent zrobiło mu City. Nie wygrało swojego meczu :slight_smile:.