🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@toomanyways po mału przekonujesz się do The Citizen
-
-
@huzar-shakir to wybór mniejszego zła
-
Ole Gunnar Solskjaer podpisał 3-letni kontrakt z Manchesterem United, czego chcieli zawodnicy, kibice i fani klubu jak również i sam Ole, który od 19 grudnia 2018 roku był treneram tymczasowym Czerwonych Diabłów, po zwolnieniu Jose Mourinho.
-
@dovco_handf to dobry wybór według ciebie?
-
@mihau1878
Wielka szkoda Liverpoolu, tylko jedna porażka, a mistrzostwa i tak nie udało się zdobyć. -
@byku-duma-warmii Liczą się punkty zdobyte,a tych najwięcej mieli The-Citizen Liverpool należy się jednak brawa za ambitną grę do końca i stworzenie super pojedynku o majstra do ostatniej kolejki .
-
@mihau1878 Na półmetku rozgrywek wydawało się że nie ma siły aby Liverpool nie zdobył majstra, zadecydował bezpośredni mecz na etihad.
-
-
Jesteśmy świadkami historycznej chwili w angielskiej najwyższej klasie ligowej, to piękne .
-
A jak tam wam poszło w Fantasy. Mi dosyć przeciętnie
-
@toomanyways ja zapomniałem o tym w październiku, jak co roku
-
@mihau1878 I pewnie miałeś więcej ode mnie xd
-
-
@toomanyways
U mnie słabiutko, odpuściłem sobie jakoś w styczniu, ale teraz żałuje tej decyzji. Od nowego sezonu gram dalej. -
Siema. Stworzyłem w Fantasy Premier League ligę OSM.pl
Kod do dołączenia do ligi - zmei32 -
@toomanyways
Świetny pomysł, w sumie już 3 rok z rzędu. -
Kto wygra PL? Rewelacyjny Liverpool, znowu Man City, a może odradzający się z Man Utd? Najlepsza liga świata gra już w najlepsze .
-
@dovco_handf Liverpool musi w końcu wygrać, ile można czekać Ja będę obserwował Arsenal, mogą być trzecią siłą ligi jak dobrze odpalą