🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@Przemek-Kaszti w Evertonie też Kapustka może się nie przebić do pierwszego składu, albo będzie grał ogony. To nie byłby dobry kierunek na wypożyczenie wg mnie :ok_hand_tone1:
-
@Dovco_HandF ale mi Jurek chodziło o Depay'a Kapustka to taki Sunderland jeśli się utrzyma albo Stoke. Jeśli myśli nadal o Anglii, pół roku już na ławce przewidział musi mądrze wybrac
-
@Przemek-Kaszti
Kapustka nie zagra w tym sezonie w innym klubie. FIFA uznaje za oficjalne mecze U-23 ,więc Bigos zagrał już w dwóch klubach w tym sezonie niestety..pozostaje mu drużyna młodzieżowa i walka o podstawowy skład,a raczej o grę w końcówkach -
@Przemek-Kaszti A to masz rację :ok_hand_tone1:
-
@pimus1910 Albo pozostaje powrót do Cracowii, ale raczej małorealny :thumbsdown_tone2:
-
@Dovco_HandF
Kwestia gdzie jest wyższy poziom-U-23 w Anglii czy Polska? Jak dla mnie to chyba jednak w drużynie młodzieżowej...;) -
No i pięknie się zaczęło! asysta Lingard'a i Ibra gol oby dołożyli druga i był spokój już w tyłach...znów 2 zmiany w pomocy trudno stwierdzić kto jest w formie
-
@Przemek-Kaszti
Stracą w końcówce -
@pimus1910 Oby nie.
-
@pimus1910 said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@Przemek-Kaszti
Stracą w końcówceI Ty Brutusie przeciwko Mnie na szczęście nie miałeś racji
-
@Przemek-Kaszti
Zlatan Ibrahimović z i przy pomocy kolegów z drużyny Czerwonych Diabłów pokonał ostatecznie West Bromwich Albion 2:0 (1:0) w meczu siedemnastej kolejki angielskiej Premier League :ok_hand_tone1: . -
@Dovco_HandF Ładnie ten mecz wyglądał. Dobrze że poszliśmy za ciosem, a nie tak jak np. ze Stoke czy Burnley. W 3 meczach 9 pkt - tak powinno to wyglądać od początku. Ciekawe jak zagra jutro Arsenal z City i Live z Evertonem bo Totki raczej mają pewne 3 pkt. Szkoda że Chelsea tak odjechało
-
@ToomAnyWays aż wkurzają te wyniki ich po 1:0 ale z drugiej strony 9 męczy bez straconej bramki nie wiem czemu tylko Fabregas nie dostał kary za policzek dla Fernandez'a
-
Myślę że Arsenal wygra gładko a derby zawsze ciekawe, nawet jak Everton bez formy a zlapali wiatr w żagle jak zaczął grać znów Barkley:)
-
@ToomAnyWays Chelsea raczej już jest nie do zatrzymania...
-
@Dovco_HandF
Każdego kiedyś łapie kryzys -
W hicie tego weekendu w Anglii: Manchester City pokonał Arsenal Londyn 2:1 :thumbsup_tone1:.
-
@mihau1878 Chelsea odskakuje... :goal:
-
@Dovco_HandF
United powoli nabierają rozpędu