🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@Dovco_HandF Arsenal ma takie lota , kiedys pamietam prowadzili 4-0 z Newcastle ze by zremisowac 4-4 .
-
@Dovco_HandF Teraz wszystko jest na swoim miejscu nie trzeba psuc
-
No i koniec pięknej serii bez porażek Chelsea. Kilka minut do końca i Tottenham u siebie prowadzi 2:0 .
-
@Dovco_HandF Kurde, jakby Chelsa wygrała to United miałoby tyle samo pkt co Totki
-
@Dovco_HandF wyjales mi z ust " no i koniec pieknej serii " poszlo Liga staje sie atrakcyjniejsza .
-
@ToomAnyWays
Dla nas dobrze, bo teraz już 10 punktów straty mamy do lidera, więc walka o mistrza może jeszcze być dla nas bardzo ciekawa, a Tottenham i tak wyprzedzimy -
@Byku-Duma-Warmii Mam nadzieję Bo wygraliśmy 6 meczy z rzędu i brak awansu o nawet 1 miejsce jak na razie
-
@ToomAnyWays
Ale jaką stratę punktową odrobiliśmy do poszczególnych zespołów, zobacz też na to -
@Byku-Duma-Warmii Wiem, ale chciałoby się wskoczyć pozycję wyżej. Dobrze że przeciwnicy gubią punkty.
-
najważniejsze że cieszy już ich gra , poprawić skuteczność i będzie walka o Mistrzostwo mamy kontakt już z czołówką a i liczę że serię zwycięstw pociągną dalej
-
niedługo okienko transferowe , wypowiecie się na temat Payet'a ? chcielibyście go w United ?
-
@Przemek-Kaszti
NAprawdę liczysz na mistrza?? Nie pij już a co do Payeta,ma chłopak umiejętności,ale moim zdaniem nie na ten poziom...jakby był taki dobry to by już dawno grał w United,Chelsea lub chociażby Tottenhamie... a to jest taki Kapustka z zachowaniem proporcji oczywiście -
@pimus1910 każdy ma swój czas a on się rozwinął w tamtym roku, na Euro gwiazda reprezentacji Francji. A;e ja go tez nie widzę na pewno nie za tą kasę i wiek.
-
@Przemek-Kaszti
otózż tp za ta kase mozna kupic innych mlodszych i lepszych -
@pimus1910 byle nikogo z Barcy haha może Adama z Middlesbrough
-
@Przemek-Kaszti
swietny zakup -
@pimus1910 nie umiesz odróżnić sarkazmu wróżę mu opinie i karierę Lennona ( którego lubię )
-
http://devilpage.pl/index/news/komentarze/49122/man-utd-reading-4-0-rooney-wyrownal-rekord-charltona/
Drugi gol Rashforda miodzio XD :goal: -
@ToomAnyWays
Dosyć łatwy mecz dla United, ale to tylko pokazuje w jakiej formie jest zespół A co do bramki Marcusa to zagranie Al Habsiego trochę przypomina nieudane zagranie, ale raczej z podwórka -
@Byku-Duma-Warmii Manchester United pokonał więc u siebie Reading 4:0 i awansował do 4. rundy piłkarskiego Pucharu Anglii. Pierwszą bramkę zdobył Wayne Rooney. Co w tym dziwnego? Nic. Co ważnego? To było to jego 249. trafienie w barwach "Czerwonych Diabłów". Tym samym dogonił najlepszego strzelca w historii klubu Bobby'ego Charltona :clap_tone2: i nie jest tajemnicą, że lada dzień go przegoni :thumbsup_tone1:.