🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
Po dzisiejszej wygranej w kolejce Championship zespół Brighton & Hove Albion FC awansował do Premier League na sezon / . Uczynili to po latach gry na niższych poziomach. Wielkie brawa dla tej drużyny .
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Po dzisiejszej wygranej w kolejce Championship zespół Brighton & Hove Albion FC awansował do Premier League na sezon / . Uczynili to po latach gry na niższych poziomach. Wielkie brawa dla tej drużyny .
Fajne uzupełnienie znalezione na światowym forum:
-
@mihau1878
Bardzo piękne obrazki i chwile dla zawodników Brighton :slight_smile:.
Dziękuję Michale za uzupełnienie mojego postu :fingers_crossed:. -
@mihau1878
Szkoda, że w tym magazynie nie ma skrótów ze spotkań danej kolejki :(. -
Już jutro kolejna kolejka Premier League, piłkarze wybiegną na boisko po raz w tym sezonie. Tak wygląda zestaw par na tą kolejkę:
Ze względu na rozgrywki Pucharu Anglii spotkania tej rundy zostały przełożone na inne terminy. A w Pucharze Anglii będziemy mogli zobaczyć takie mecz:
Chelsea Londyn vs Tottenham Hotspur
Arsenal Londyn vs Manchester City
Wszystkie te starcia możemy zobaczyć na stacji Eleven bądź Eleven Sports -
@mihau1878
Dokładnie to może być już koniec jego pięknej i obfitującej w ogromną ilość nagród kariery. Mam nadzieję, że jednak tak się nie stanie i Zlatan wróci jeszcze silniejszy. -
W 34. kolejce Premier League Bournemouth Artura Boruca pokonało Middlesbrough 4:0 (2:0), Hull Kamila Grosickiego było lepsze od Watfordu 2:0 (0:0) - przy pierwszej bramce piękna asysta Grosika po rajdzie przy kontrze Hul, grającej w dziesiątkę od 20 minuty. Swansea z Łukaszem Fabiańskim wygrało ze Stoke 2:0 (1:0). Fabian zaliczył obronę karnego, w ogóle nie interweniując. Marco Arnautović strzelił wysoko nad bramką. West Ham zremisował z Evertonem 0:0
-
http://www.devilpage.pl/index/news/komentarze/50303/komunikat-klubu-w-sprawie-ibrahimovicia-i-rojo/
Niestety potwierdził się czarny scenariusz Ibra jak i Rojo zerwane więzadła krzyżowe. Także mają po sezonie Panowie ehh
-
@daroo933
Niestety tak, zgadza się obaj mają po sezonie i może nawet po początku nowego. Przynajmniej Ibrahimović może wrócić dopiero w styczniu 2018 , a Rojo mam nadzieję, że wróci już na przygotowania do nowego sezonu, bo na pewno ważne będzie by przepracował okres przygotowawczy z zespołem. -
Polecam każdemu zobaczyć dzisiejsze starcie w półfinale Pucharu Anglii, który komentatorzy zapowiadali na bardzo dobre widowisko. Takie właśnie było, w tym meczu był naprawdę wszystko piękne gole, walka i super akcje. Oby jak najwięcej takich meczy .
-
-
United prowadzi do przerwy 0-2 po golach Martiala i Rooneya. Taką grę to ja rozumiem
-
@mihau1878 Arsenal wygrał po dogrywce z Manchesterem City 2:1 :thumbsup_tone1:.
-
@ToomAnyWays
Tak jest . Wygrana na bardzo trudnym terenie w Burnley. Super robota Panowie . Znowu gole Rooneya i Martiala dały nam punkty . -
@Przemek-Kaszti Mam nadzieję że to koniec ery remisów 1:1
-
@ToomAnyWays
Miejmy nadzieję, że ta kontuzja Zlatana pobudzi do lepszej gry pozostałych zawodników z ataku . -
@Byku-Duma-Warmii dzisiaj podobała mi się gra United, szczególnie przebudzenie Martiala i Rooneya, który zagrał dzisiaj bardzo dobry mecz, chyba najlepszy w sezonie. Środek też funkcjonuje dobrze, Ander wymiata, kolejna asysta, Pogba czaruje, a Fella zaczyna grać tak jak trzeba.
Do tego CP wygrywa 1:2 z Live parę minut przed końcem meczu Czego chcieć więcej