🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
Niestety to już 10 remis United w meczach u siebie. Po tym meczu będzie bardzo ciężko o TOP, ale nie możemy składać broni i do ostatniej kolejki trzeba będzie walczyć. Co do samego meczu szkoda, starty punktów, bo mecz był spokojnie do wygrania. Bezsensowy faul Rooneya i piękna bramka Swansea. Niestety kolejne kontuzje w naszym obozie przed być może najważniejszymi meczami w tym sezonie z Celtą Vigo. Do kontuzjowanych dołączają ostatnio będący w bardzo dobrej formie Eric Bailly i Luke Shaw .
-
@Byku-Duma-Warmii Dzisiaj gra była tragiczna, niewiele brakowało a przegralibyśmy z 18 drużyną PL. Nie dość że wypadł nam Bailly, nasz najlepszy ŚO to jeszcze Shaw, który powoli wracał do gry. Do tego skład na się kurczy z meczu na mecz i 5 ŚO nam wypada, to jest niepojęte. Do tego Roo gra słabo, Miki bardzo słabo, Martial i Rash w kratkę. Nie ma zawodnika, który mógłby pociągnąć ten wózek. Niech Mou skupi się na LE.
-
-
@ToomAnyWays Gra masakra... Przykro mi to mówić ale z taką grą United nie ma czego szukać w LM... Jeśli nie pójdą dobre transfery w lato i nic się nie zmieni to wolę żeby w LM nie grali bo tylko wstyd... Po za tym ciężko teraz będzie o 4 miejsce zostały nam mecze z Arsenalem,Tottenhamem i Crystal Palace...
-
@pimus1910 No może przesadziłem fakt, każdy sędzie inaczej by to ocenił nie ważne.. Chodzi mi,że to 14 remis w sezonie.... 17-14-3 bilans no to jest tragedia jednym słowem, ostatnie kolejki nie wróżą dobrze + kontuzje będzie ciężko o top4 i LE. Przykro mi to pisać..
-
Wyniki weekendowej kolejki:
Chelsea oficjalnie zapewniła sobie udział w fazie grupowej przyszłorocznej Ligi Mistrzów Zaś Sunderland oficjalnie pożegnał się z szansami na utrzymanie w Premier League i w przyszłym sezonie będziemy oglądać ich poziom niżej :(.
Ciekawostką jest, że pierwszy raz od Tottenham ukończy sezon wyżej w tabeli niż zespół Arsenalu.
Tutaj , która powinna rozstrzygnąć między sobą zwycięstwo w klasyfikacji strzelców w tym sezonie.
-
Chelsea o krok od mistrzostwa i wszystko wraca do normy
-
@Marcin657827
Spokojnie w następnym sezonie wszystko jeszcze bardziej wróci do normy gdy mistrzostwo zdobędzie Manchester United -
@Byku-Duma-Warmii
Niech lepiej powalczą o LM
A tak serio-to będzie drugi sezon Mourinho w United-do tej pory chyba każdy drugi sezon jego pracy skutkował mistrzostwem -
@Byku-Duma-Warmii W ostatnich latach to Chelsea zdobyła najwięcej tytułów mistrza Anglii stąd to że wszystko wróci do normy
-
@Marcin657827
Mi właśnie chodziło o całą historię ligi angielskiej.
@pimus1910
Zgadza się, ale wydaję mi się, że uda im się to osiągnąć poprzez wygranie LE. Bardzo dużo oczekuję od drugiego sezonu pod wodzą Jose :slight_smile: -
@Byku-Duma-Warmii Co było a nie jest nie pisze się w rejestr A tak na serio odkąd odszedł Ferguson to Manchester United upadł według mnie.
-
@Marcin657827
Spokojnie w następnym sezonie już powstanie ze zmarłych i zdobędzie mistrza kraju.