đŽó §ó ąó „ó źó §ó ż [Futbol] Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...
-
DoĆÄ nie typowo, bo juĆŒ wczoraj rozpoczÄĆa siÄ kolejna kolejka Premier League. A w pierwszym meczu kolejki Tottenham doĆÄ niespodziewanie przegraĆ z West Hamem i raczej poĆŒegnaĆ siÄ z szansami na mistrzostwo Anglii, gdyĆŒ Chelsea jak wygra swoje spotkanie w poniedziaĆek odskoczy na Tottenhamu na punktĂłw na kolejki przed koĆcem sezonu, wiÄc bÄdzie praktycznie po wszystkim.
-
@mihau1878 1:2 dla naszych wg mnie :ok_hand_tone1:
-
@Dovco_HandF niestety skoĆczyĆo siÄ inaczej
-
No to trzeba bÄdzie wygraÄ LE
-
@ToomAnyWays UTD bez watpienia faworyt Celta i Ajax do przejscia
-
@mihau1878
KurczÄ, trochÄ zdziwiĆo mnie zachowanie Welbecka, ktĂłry po strzeleniu bramki normalnie siÄ cieszyĆ, zamiast oddaÄ hoĆd swojej byĆej druĆŒynie . SĆabe zachowanie, a co do meczu, znowu niewykorzystane sytuacje siÄ zemĆciĆy i tyle w temacie. Arsenal miaĆ zdecydowanie wiÄcej szczÄĆcia w tym meczu i to wykorzystaĆ. -
@ToomAnyWays said in [Futbol]Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...:
trzeba bÄdzie wygraÄ LE
I inaczej nie bÄdzie :thumbsup_tone1:.
-
@Byku-Duma-Warmii TeĆŒ to zauwaĆŒyĆem
-
@Marcin657827 byles kiedys pod stadionem CFC ?
-
@Marcin657827 nie jestem ich fanem ale bylem tak jak pod Watford Millwal Arsenal Tottenham West Ham na co do srodka isc ? juz na wambley bylem gdzie typ co oprowadzal na wstepie powiedzial ze tydzien temu dwoch polkow sie zatracilo i ich do dzis szukaja a potem zapytal skad kto jest . mina bezcenna
-
Wszystkie wynik weekendowej kolejki:
Chelsea, jeĆli wygra kolejny mecz zdobÄdzie tytuĆ Mistrza Anglii :flag_gb: bez oglÄ dania siÄ na rywali. ZaĆ rywal Chelsea w ostatnim mecz, czyli ekipa Middlesbrough oficjalnie spadĆa o poziom niĆŒej i w nastÄpnym sezonie juĆŒ jej tutaj nie zobaczymy.
-
Liverpool po wielu latach w koĆcu w najlepszej czwĂłrce, chociaĆŒ nie jest jeszcze nic przesÄ dzone
-
@Marcin657827 Po wielu latach ? hmm dziwnie brzmi 13/14 rok Gdyby nie Gerrard kory sie poslizna mieli by nawet mistrza
-
@Marcin657827
Gra dla nich w LM jest na pewno bardzo waĆŒna, ale myĆlÄ, ĆŒe na pewno woleli by raz zdobyÄ mistrzostwo Anglii :flag_gb: niĆŒ te miejsca w czoĆowej czwĂłrce. Sam dokĆadnie nie pamiÄtam kiedy ostatni raz byli mistrzem Anglii :flag_gb::thinking:. -
@Byku-Duma-Warmii dawne dzieje