🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@pimus1910 No może przesadziłem fakt, każdy sędzie inaczej by to ocenił nie ważne.. Chodzi mi,że to 14 remis w sezonie.... 17-14-3 bilans no to jest tragedia jednym słowem, ostatnie kolejki nie wróżą dobrze + kontuzje będzie ciężko o top4 i LE. Przykro mi to pisać..
-
Wyniki weekendowej kolejki:
Chelsea oficjalnie zapewniła sobie udział w fazie grupowej przyszłorocznej Ligi Mistrzów Zaś Sunderland oficjalnie pożegnał się z szansami na utrzymanie w Premier League i w przyszłym sezonie będziemy oglądać ich poziom niżej :(.
Ciekawostką jest, że pierwszy raz od Tottenham ukończy sezon wyżej w tabeli niż zespół Arsenalu.
Tutaj , która powinna rozstrzygnąć między sobą zwycięstwo w klasyfikacji strzelców w tym sezonie.
-
Chelsea o krok od mistrzostwa i wszystko wraca do normy
-
@Marcin657827
Spokojnie w następnym sezonie wszystko jeszcze bardziej wróci do normy gdy mistrzostwo zdobędzie Manchester United -
@Byku-Duma-Warmii
Niech lepiej powalczą o LM
A tak serio-to będzie drugi sezon Mourinho w United-do tej pory chyba każdy drugi sezon jego pracy skutkował mistrzostwem -
@Byku-Duma-Warmii W ostatnich latach to Chelsea zdobyła najwięcej tytułów mistrza Anglii stąd to że wszystko wróci do normy
-
@Marcin657827
Mi właśnie chodziło o całą historię ligi angielskiej.
@pimus1910
Zgadza się, ale wydaję mi się, że uda im się to osiągnąć poprzez wygranie LE. Bardzo dużo oczekuję od drugiego sezonu pod wodzą Jose :slight_smile: -
@Byku-Duma-Warmii Co było a nie jest nie pisze się w rejestr A tak na serio odkąd odszedł Ferguson to Manchester United upadł według mnie.
-
@Marcin657827
Spokojnie w następnym sezonie już powstanie ze zmarłych i zdobędzie mistrza kraju. -
@mihau1878
Należało mu się jak nikomu innemu . Kamil ma znakomity wstęp do drużyny "Tygrysów" -
@mihau1878 Pic na wodę. Głosowanie było ogólnodostępne i zdominowali je nasi rodacy Niemniej gratulacje za samą nominację do tej nagrody
-
@Michal_ACM
Masz rację, ale sama nawet nominacja już potwierdza jego wysoką formę, jaką ostatnio dysponuje :slight_smile: -
@Byku-Duma-Warmii No przecież to samo napisałem Oby tylko się utrzymał w Premier League razem z Hull. Tylko szkoda, że bój o utrzymanie toczą ze Swansea Łukasza Fabiańskiego. Jeden z nich najpewniej spadnie do Championship
-
@Michal_ACM
Niestety tak może być, ale coś czuję, że gdyby któryś z naszych polaków spadł z PL to jednak i tak szybko by znalazł sobie pracodawcę w PL.