🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@mihau1878
Kolejne ważne informacje dla nas . -
@Byku-Duma-Warmii
Ja też jestem zdania że to za wczenśnie i powinnien zostać jeszcze w Napoli gdzie ma juz wywalczoną pozycje na boisku i moze sie nadal rozwijać piłkarsko grajać w LM. Dlatego zdziwiła mnie ta wiadomoś o zintresowaniu United -
@Byku-Duma-Warmii letnie okienko transferowe będzie bardzo ciekawe w tym roku - tym bardziej ze kwoty wydawane na piłkarzy są teraz nieziemskie. Ciekawie będzie nie tylko w Anglii mnie osobiscie interesuje bardzo jakie zakupy zrobi AC Milan w nowych rękach no i kto zostanie na kolejny sezon w AS Monaco.
P.s. pytanie moze bardziej do watku ligi francuskiej powinno trafic ale pewien Nasz dawny koleg z Osm powiedzial mi ze podobno Real zakupil Mbappe ale jeszcze 2 sezonu ma grac jescze w Francji, wiecie cos o tym bo ja nic nie znalazlem
-
@Przemek-Kaszti
Nie słuchaj kloppa :face_palm_tone1: -
@Przemek-Kaszti
Też jestem, mega ciekaw tego okienka transferowego na świecie. Coś czuję, że będzie ciekawie i nie jeden rekord transferowy może zostać pobity :money_mouth: . -
@Dovco_HandF
Zgadza się, choć już w pewnym momencie serii rzutów karnych przegrywali -, udało im się odrobić i ostatecznie wygrać konkurs jedenastek.
Huddersfield Town dołącza do Newcastle United oraz Brighton&Hove Albion i w przyszył sezonie zagra już na boiskach Premier League. -
-
@mihau1878
To chyba znaczy, tylko jedno, albo kupili go, bo była taka dobra okazja, albo po prostu chcieli mieć lepszego zawodnika na tej pozycji. Zobaczymy jak to teraz będzie z naszym Arturem. -
@mihau1878
Cieszę się z tej wiadomości, to znaczy, że w następnym sezonie Arsenal znowu nie będzie za bardzo groźny. Dopóki nie zmienią trenera realnie nie włączą się do walki o mistrzostwo Anglii. -
@mihau1878
Z takiego FC Porto do Championship. Nie często się zdarza, ale widać jak każdemu zależy by grać lub pracować w Anglii:flag_gb:. -
Albo jak najwięcej zarabiać
-
@pimus1910
Też prawda, że w Anglii:flag_gb: płaci się najwięcej, ale to w dużej mierze jest kasa z praw do transmisji, gdzie w Anglii płaci się dużą kasę za to. -
@mihau1878
Nie wiem czy to nie kolejny krok w tył w wykonaniu tego gracza. Miał dobry zespół, który w tym sezonie bardzo dobrze się prezentował, a tu transfer do przeciętnego Stoke, nie wiem czym się kierował, ale chyba musiał mieć jakieś ważne powody skoro tam poszedł.