đŽó §ó ąó „ó źó §ó ż [Futbol] Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...
-
DziĆ FinaĆ Pucharu Anglii Chelsea - Arsenal, czyĆŒby podwĂłjna korona w tym roku siÄ szykowaĆa
-
@Marcin657827 Arsenal! :clap_tone1:
-
@Dovco_HandF
Fajnie, ĆŒe udaĆo siÄ wygraÄ puchar Arsenalowi, zdecydowanie wolaĆem, ĆŒeby oni wygrali te trofeum. Cieszy szczegĂłlnie gol Ramseya, mega pozytywny zawodnika :slight_smile:. -
Szkoda ĆŒe siÄ nie udaĆo wygraÄ pucharu ale nie moĆŒna mieÄ wszystkiego
-
@mihau1878
Kolejne waĆŒne informacje dla nas . -
@Byku-Duma-Warmii
Ja teĆŒ jestem zdania ĆŒe to za wczenĆnie i powinnien zostaÄ jeszcze w Napoli gdzie ma juz wywalczonÄ pozycje na boisku i moze sie nadal rozwijaÄ piĆkarsko grajaÄ w LM. Dlatego zdziwiĆa mnie ta wiadomoĆ o zintresowaniu United -
@Byku-Duma-Warmii letnie okienko transferowe bÄdzie bardzo ciekawe w tym roku - tym bardziej ze kwoty wydawane na piĆkarzy sÄ teraz nieziemskie. Ciekawie bÄdzie nie tylko w Anglii mnie osobiscie interesuje bardzo jakie zakupy zrobi AC Milan w nowych rÄkach no i kto zostanie na kolejny sezon w AS Monaco.
P.s. pytanie moze bardziej do watku ligi francuskiej powinno trafic ale pewien Nasz dawny koleg z Osm powiedzial mi ze podobno Real zakupil Mbappe ale jeszcze 2 sezonu ma grac jescze w Francji, wiecie cos o tym bo ja nic nie znalazlem
-
@Przemek-Kaszti
Nie sĆuchaj kloppa :face_palm_tone1: -
@Przemek-Kaszti
TeĆŒ jestem, mega ciekaw tego okienka transferowego na Ćwiecie. CoĆ czujÄ, ĆŒe bÄdzie ciekawie i nie jeden rekord transferowy moĆŒe zostaÄ pobity :money_mouth: . -
@Dovco_HandF
Zgadza siÄ, choÄ juĆŒ w pewnym momencie serii rzutĂłw karnych przegrywali -, udaĆo im siÄ odrobiÄ i ostatecznie wygraÄ konkurs jedenastek.
Huddersfield Town doĆÄ cza do Newcastle United oraz Brighton&Hove Albion i w przyszyĆ sezonie zagra juĆŒ na boiskach Premier League. -
-
@mihau1878
To chyba znaczy, tylko jedno, albo kupili go, bo byĆa taka dobra okazja, albo po prostu chcieli mieÄ lepszego zawodnika na tej pozycji. Zobaczymy jak to teraz bÄdzie z naszym Arturem. -
@mihau1878
CieszÄ siÄ z tej wiadomoĆci, to znaczy, ĆŒe w nastÄpnym sezonie Arsenal znowu nie bÄdzie za bardzo groĆșny. DopĂłki nie zmieniÄ trenera realnie nie wĆÄ czÄ siÄ do walki o mistrzostwo Anglii.