🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@daroo933
Nawet bardzo mu w tym do twarzy :slight_smile: -
@Byku-Duma-Warmii Mam nadzieję,że juz niedługo wspólnie w jednej drużynie! GG MU
-
Arsene Wenger :flag_fr: jest zainteresowany transferem 18-letniego bramkarza Toulouse :flag_fr: Albana Lafonta :flag_fr:. Jeśli doszłoby do transferu, to automatycznie wiąże się to z odejściem Davida Ospiny :flag_co: i możemy się domyślać, że również Wojtka Szczęsnego :flag_pl: , który jak widać nie jest w planach Wengera na przyszły sezon.
-
@Rhett1 Wenger to jest akurat śmieszny. Czesiek jest niezły, ale nie będzie grał wiecznie, Ospina to średniak, a Wojtek sprawdził się w Romie, a do tego był w topce bramkarzy w Serie A. No ale lepiej brać młodego, niedoświadczonego bramkarza, grającego od dwóch sezonów. Lepiej dla nas
-
Panowie oficjalka coraz bliżej
-
Po latach spędzonych w Manchesterze United Wayne Rooney odchodzi do Evertonu
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Panowie oficjalka coraz bliżej
-
@Byku-Duma-Warmii A tu piękne słowa Rooneya! Kończy się pewna epoka aż łezka w oku się kręci
Już jakiś czas temu powiedziałem, że jedynym klubem w Premier League poza Manchesterem United, dla którego mógłbym grać, jest Everton. Jestem zachwycony, że ta transakcja doszła do skutku - stwierdził Rooney.
-
Trzynaście lat temu przeniosłem się do United z intencją wygrywania trofeów i miałem szczęście bycia częścią jednego z najlepszych okresów w historii klubu. Wróciłem do Evertonu, ponieważ wierzę, że Ronald Koeman buduje zespół zdolny do zwyciężania. Nie mogę się doczekać odegrania swojej roli w tym procesie. Everton to klub, który wspierałem już od dzieciństwa.
-
Chciałem ogromnie podziękować wszystkim w Manchesterze United. Zarządowi, menadżerom, trenerem, członkom sztabu szkoleniowego, zawodnikom oraz wreszcie wspaniałym kibicom, dla których miałem szczęście grać. Dziękuję za wspaniałe wspomnienia! - podsumował Anglik.
-
-
Antonio Rüdiger przechodzi do Chelsea
http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2017/07/rudiger-signs.html?extcmp=SOCIA_TW_ENG_ARTICLES
-
@daroo933
Aż tak dziwnie będzie, spoglądasz na skład, a tam nie ma Rooneya. Kończy się pewien okres, ciekawi mnie kto przejmie ten ciężki numer po naszej legendzie :thinking:. -
@Byku-Duma-Warmii
James? -
@pimus1910 a może Perisic xd
@daroo933
Aż tak dziwnie będzie, spoglądasz na skład, a tam nie ma Rooneya. Kończy się pewien okres, ciekawi mnie kto przejmie ten ciężki numer po naszej legendzie :thinking:. -
@pimus1910
Zdecydowanie bardziej wolałbym Jamesa od tego Perisicia. James mógłby wnieść do drużyny bardzo dużo, fajnie by było jakby dołączył do nas :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii
BEz porównania i do tego dużo młodszy -
@pimus1910
Zdecydowanie bardziej wolałbym Jamesa od tego Perisicia. James mógłby wnieść do drużyny bardzo dużo, fajnie by było jakby dołączył do nas :slight_smile:.Ja podobnie uważam, ale obawiam się czy Mourinho tak samo myśli
-
Po latach spędzonych w Manchesterze United Wayne Rooney odchodzi do Evertonu
Dzięki Wayne za piękne bramki i niesamowite emocje. Powodzenia w Evertonie :clap_tone1: