🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@daroo933
Aż tak dziwnie będzie, spoglądasz na skład, a tam nie ma Rooneya. Kończy się pewien okres, ciekawi mnie kto przejmie ten ciężki numer po naszej legendzie :thinking:. -
@Byku-Duma-Warmii
James? -
@pimus1910 a może Perisic xd
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@daroo933
Aż tak dziwnie będzie, spoglądasz na skład, a tam nie ma Rooneya. Kończy się pewien okres, ciekawi mnie kto przejmie ten ciężki numer po naszej legendzie :thinking:. -
@pimus1910
Zdecydowanie bardziej wolałbym Jamesa od tego Perisicia. James mógłby wnieść do drużyny bardzo dużo, fajnie by było jakby dołączył do nas :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii
BEz porównania i do tego dużo młodszy -
@pimus1910
Zdecydowanie bardziej wolałbym Jamesa od tego Perisicia. James mógłby wnieść do drużyny bardzo dużo, fajnie by było jakby dołączył do nas :slight_smile:.Ja podobnie uważam, ale obawiam się czy Mourinho tak samo myśli
-
Po latach spędzonych w Manchesterze United Wayne Rooney odchodzi do Evertonu
Dzięki Wayne za piękne bramki i niesamowite emocje. Powodzenia w Evertonie :clap_tone1:
-
@Dovco_HandF Kibice jak to zniosą?
-
@pimus1910 Był w końcu rezerwowym już od dłuższego czasu, a w Evertonie znowu będzie grał pierwsze skrzypce. Kibice zapewne to rozumieją. On zawsze powtarzał, że jak odejdzie z Man Utd to tylko i wyłącznie z powrotem do Evertonu. Nie kłamał.
-
@Dovco_HandF
Moim zdaniem to bardzo dobra decyzja, szczególnie, że chce wrócić do formy, a co się z tym wiążę dostać powołanie do kadry na Mistrzostwa Świata w Rosji:flag_ru:. -
@Dovco_HandF
Ale chyba nie pamiętasz co się działo po odejściu Roo z Evertonu... -
@pimus1910 Pamiętam doskonale, ale jestem pewien, że poza jakimiś wyjątkami ultrafanatykami - normalni kibice już dawno mu to wybaczyli. Ba! Pokochają go na nowo właśnie za to, że wraca do nich .
-
@Dovco_HandF
Też jestem tego zdania i właśnie pokochają go na nowo, za to że wraca do ich ukochanego zespołu. -
https://realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=74960
James w UTD ?
-
@maloba
Jak dla mnie to bardzo dobra wiadomość :slight_smile:. -
@Dovco_HandF Jestem troszke w szoku ..
-
@Byku-Duma-Warmii Dla mnie tym bardziej na jego miejsce mamy ludzi Zrobil troszke wiatru ale chyba nigdy nie pokazal swoich mozliwosci chocby w 75 % .
-
Panowie oficjalka coraz bliżej