🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
4 karny obroniony w tym sezonie przez Boruca .
-
@Przemek-Kaszti Ibra mógł dostać czerwo, to mogę stwierdzić na 100%, widocznie sędzia trochę stchórzył, bo to jednak Zlatan, do tego Roo pogadał jeszcze z sędzią i może dlatego nie dał kartki. Poza tym Zlatan dzisiaj grał tragicznie i wkurza mnie że Mou nie ściągnął go, ale za to zdjął Rooneya, który grał dużo lepszy mecz niż Zlatan. Jak widać jest nie do ruszenia. Podobnie jak Pogba.
-
@ToomAnyWays mnie tez to denerwuje , co prawda zawdzieczamy mu wieķszasc goli w tym sezonie. Ale czasem mogłby go juz sciagnąć w koncu ma juz swoje lata a wczoraj nie dosc ze zle grał to jeszcze szukał kartki za nie fair play. Pogba tez słabo grał a zszedł Rooney który grał naprawde dobrze i gdyby nie pracował na całym boisku a stał jak Ibra tylko z przodu to tez by trafił kilkanaście bramek. Denerwuje mnie to ze nie daje mu nawet szans w koncówce i woli wpuścić zamiasy niego "Afro "
-
@Przemek-Kaszti
o jaką sytuację chodzi z Ibrą? Bo nie widziałem w skrócie nic konkretnego..jakby ktoś mógł wrzucić tutaj to będę wdzięczny -
@pimus1910 a sytuacje Wings'a tez nie widzialeś??
-
@Przemek-Kaszti
Widziałem tylko to co na filmiku wyżej -
To sobie poszukaj bo mnie się nie chce
-
Łe no Michał dodał w tym filmie wszystkie faule a ja myślałem że zapętla już ten łokiec
-
@Przemek-Kaszti
Weekend trwa
Więc widziałem -
Ale zbliża się ku końcowi zastanawiam się właśnie czy wypić ostatnie piwo ;)?
I korzystająć z tego że mojej szefowej tu nie ma to napiszę że jutro planuje labe dzień i swoje interesy załatwiać bo plan na marzeć w sumie już zrealizowany -
@Przemek-Kaszti
Wypij Ja pije -
@pimus1910 to i ja ale uciekajmy na what app bo nie w temacie piszemy zdrowie wszystkich co nie mogą i za awans United do LM
-
No to Ibra 3 mecze zawieszenia i zabraknje go na mecz z Chelsea #noway
Dlatego się dziwiłem czemu go nie zdjał po pierwszej połowie - Jose ma za swoje.
Ciekawe kto go zastapi na szpicy? Czy Rooney (on bardziej na 10) moze Rashford? -
Karę Mings'a nadal rozważają, ciekawe ile dostanie.
Wiem.że nie ten temat ale czekam tez na decyzje w sprawie graczy Lechii -
Koniec pewnej Epoki w Anglii. Wenger odchodzi z Arsenalu...
-
@Przemek-Kaszti W Anglii żartuje się, że w życiu pewne są: śmierć, podatki i to, że Arsenal nie zdobędzie tytułu.
-
@Dovco_HandF lub zajmie 4 miejsce
-
@Przemek-Kaszti said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Koniec pewnej Epoki w Anglii. Wenger odchodzi z Arsenalu...
Odchodzi, ale chyba jeszcze nieoficjalnie?
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-42353_Wenger--Nie-podjalem-jeszcze-decyzji.shtml
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/671784/kibice-arsenalu-wenger-out
-
@mihau1878 ja czytałem ale już nie znajdę gdzie że taką informacje podał w sztani zawodnikom po treningu jeszcze przed meczem w LM