đŽó §ó ąó „ó źó §ó ż [Futbol] Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...
-
@DamiĆ27
Nawet caĆkiem dobre zawody zagraĆ Krystian, na pewno cieszy jego wystÄp :slight_smile:. -
@mihau1878 Bayern Przegral po karnych
-
@Byku-Duma-Warmii Zgadzam siÄ. Szkoda ĆŒe decyzjÄ Dorny byĆo ĆŒe nie graĆ na Mistrzostwa Europy U-21.
Niestety bĆÄ d ChiĆskiego :flag_cn: sÄdziego wybaczyĆ wynik. (Nie uznaĆ bramki prawidĆowo zdobytej.) Na szczÄĆcie to mecze towarzyskie. -
@DamiĆ27
To prawda, dlatego tak bardzo potrzebne sÄ te powtĂłrki video. -
@mihau1878 said in [Futbol]Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...:
West Ham bliski pozyskania Chicharito
juĆŒ jest potwierdzone:
http://www.whufc.com/news/articles/2017/july/20-july/javier-hernandez-terms-agreed
-
@mihau1878
Fajnie, ĆŒe Groszek wraca do Premier League :slight_smile:. -
@mihau1878
Jeden obrazek pasuje po tym meczu:
-
@Byku-Duma-Warmii Manchester byĆ jest i bÄdzie zawsze Czerwony
-
@daroo933
ĆwiÄte sĆowa -
@Byku-Duma-Warmii Co do meczu cieszy,ĆŒe Lukaku siÄ wpasowaĆ,Pogba gra coraz lepiej to samo Miki oraz Rashford,Herrera jak zawsze kapitalne zawody dla mnie przyszĆy kapitan. W tej caĆej ukĆadance usunÄ Ć bym Lingarda poniewaĆŒ moim zdaniem to przeciÄtny gracz nie pasujÄ cy do tak wielkiego klubu jakim jest Manchester United
-
@daroo933
TeĆŒ najchÄtniej bym go wymieniĆ, choÄ od poczÄ tku tego okresu przygotowawczego imponuje dobrÄ grÄ , a ja natomiast osobiĆcie oprĂłcz niego wymieniĆ bym Blind, bo jak dla mnie jest jakiĆ taki za sĆaby. NajchÄtniej chciaĆbym by Manchester sprowadziĆ Mendiego z AS Monaco. -
@daroo933
Zapowiada siÄ ciekawa walka o kaĆŒdÄ pozycjÄ w tabeli od samego poczÄ tku rozgrywek