đŽó §ó ąó „ó źó §ó ż [Futbol] Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...
-
@byku-duma-warmii Wreszcie!
-
-
Kapitalne widowisko na otwarcie nowego sezonu w Premier League. W tym meczu byĆo wszystko, co kochajÄ fani futbolu na caĆym Ćwiecie, a przede wszystkim byĆy bramki, aĆŒ 7 bramek!
Arsenal vs Leicester City 4-3 -
@dovco_handf
Za to wĆaĆnie kochamy Premier League . -
@dovco_handf said in [Futbol]Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...:
Kapitalne widowisko na otwarcie nowego sezonu w Premier League. W tym meczu byĆo wszystko, co kochajÄ fani futbolu na caĆym Ćwiecie, a przede wszystkim byĆy bramki, aĆŒ 7 bramek!
Arsenal vs Leicester City 4-3Podobnie zaciÄta walka byĆa rĂłwnieĆŒ w meczach Chelsea-Burnley oraz Watford-Liverpool
-
@mihau1878 PoraĆŒka Chelsea z Burnley 2:3, ktĂłra koĆczyĆa mecz w dziewiÄ tkÄ to niewÄ tpliwie najwiÄksza sensacja inauguracyjnej kolejki :ok_hand_tone2:.
-
@Byku-Duma-Warmii
PiÄkny start najlepszej ligi Ćwiata !! Oby nie zeĆli z odpowiedniego toru juĆŒ do odstatniej kolejki.
Jest zastepca Ibry, sÄ liderzy srodka pola i obrony, prawdziwa ostoja w bramce, sÄ zmiennicy i co najwaĆŒniejsze jest kolektyw!
Ten sezon bÄdzie piÄkny -
@przemek-kaszti TeĆŒ mam takÄ nadziejÄ. Oby ten mecz byĆ dobrym prognostykiem na resztÄ sezonu. Lecimy po mistrza
-
@toomanyways
ten mecz wyszedĆ tak dobrze ĆŒe nie wiem gdzie tu miejsce dla Herrery ( najlepszy zawodnik poprzedniego sezonu wedĆug kibicĂłw ) pewnie za Mate. ZresztÄ pewnie Jose bÄdzie czÄsto rotowaĆ skĆadem w pomocy i obronie w tym sezonie bÄdzie duĆŒo meczy, oby jak najwiÄcej bo na Old Trafford znĂłw zagoĆci Liga MistrzĂłw -
@przemek-kaszti Ja siÄ o Andera nie bojÄ. To dopiero pierwszy mecz a sezon dĆugi i skĆadem trzeba bÄdzie rotowaÄ.
-
Jest diabelska moc u Czerwonych DiabĆĂłw. KotĆy pracujÄ peĆnÄ parÄ i co najwaĆŒniejsze: skutecznie . Jest szansa odskoczyÄ juĆŒ na poczÄ tku tabeli kilku groĆșnym rywalom takim jak Chelsea czy Liverpool i niech nas goniÄ potem do koĆca ligi .
-
Wszystkie wyniki kolejki najlepszej ligi Ćwiata:
-
@byku-duma-warmii Jak dawno nie widzieliĆmy, tego co teraz czÄsto bÄdziemy widzieli - Manchester United na samym szczycie Premier League! :muscle_tone2:
-