🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@dovco_handf said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Kapitalne widowisko na otwarcie nowego sezonu w Premier League. W tym meczu było wszystko, co kochają fani futbolu na całym świecie, a przede wszystkim były bramki, aż 7 bramek!
Arsenal vs Leicester City 4-3Podobnie zacięta walka była również w meczach Chelsea-Burnley oraz Watford-Liverpool
-
@mihau1878 Porażka Chelsea z Burnley 2:3, która kończyła mecz w dziewiątkę to niewątpliwie największa sensacja inauguracyjnej kolejki :ok_hand_tone2:.
-
@Byku-Duma-Warmii
Piękny start najlepszej ligi Świata !! Oby nie ześli z odpowiedniego toru już do odstatniej kolejki.
Jest zastepca Ibry, są liderzy srodka pola i obrony, prawdziwa ostoja w bramce, są zmiennicy i co najważniejsze jest kolektyw!
Ten sezon będzie piękny -
@przemek-kaszti Też mam taką nadzieję. Oby ten mecz był dobrym prognostykiem na resztę sezonu. Lecimy po mistrza
-
@toomanyways
ten mecz wyszedł tak dobrze że nie wiem gdzie tu miejsce dla Herrery ( najlepszy zawodnik poprzedniego sezonu według kibiców ) pewnie za Mate. Zresztą pewnie Jose będzie często rotował składem w pomocy i obronie w tym sezonie będzie dużo meczy, oby jak najwięcej bo na Old Trafford znów zagości Liga Mistrzów -
@przemek-kaszti Ja się o Andera nie boję. To dopiero pierwszy mecz a sezon długi i składem trzeba będzie rotować.
-
Jest diabelska moc u Czerwonych Diabłów. Kotły pracują pełną parą i co najważniejsze: skutecznie . Jest szansa odskoczyć już na początku tabeli kilku groźnym rywalom takim jak Chelsea czy Liverpool i niech nas gonią potem do końca ligi .
-
Wszystkie wyniki kolejki najlepszej ligi świata:
-
@byku-duma-warmii Jak dawno nie widzieliśmy, tego co teraz często będziemy widzieli - Manchester United na samym szczycie Premier League! :muscle_tone2:
-
-
-
@dovco_handf
Jestem za tym, żeby pozostało tak do końca .