Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
@Dovco_HandF a to przepraszam, że zawracałem Ci głowę. Teraz już rozumiem, że jesteś Community Manager dla wszystkich oprócz HPL. Trzeba było mi nie odpowiadać, że się nie da (a jednak dla kolegów z grupy się da) tylko skierować mnie do @mihau1878
A tak btw to @mihau1878 pisał do Albino i nie udało mu się załatwić a Tobie tak, więc jednak mihau nie może nam załatwić od ręki tego co Ty. -
Z tego co wiem zawsze szło, jak się dogadało z support Staff, aczkolwiek to działało nielegalnie....Blokowali cię dawali bana, wtedy cię automatycznie usuwali z lig, bo dostałeś bana na ligę/grę z blokada grania no na 100/50dni, a następnie go anulowali opisując, że pomyłka itd, aczkolwiek w historii twojego profilu to się zapisuje, i wtedy się dostać jako moderator forum itd było bardzo trudno, bo trzeba się tłumaczyć, więc na pewno davco odmawiając, nie chciał łamać regulaminu, na bank o takich opcjach wiedział nie tylko davco a mihau . Ja kiedyś byłem moderatorem i to wszystko wiem i to za starej wersji..
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Panowie: @Maziu90 i @Sierak88 zostali właśnie usunięci z przypadkowych lig przez admina gry. Konta są wolne .
Przecież można
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
I to przecież ty odpisałeś że się nie da a nie Michał
Ja się Husarya nie zajmuję, macie Michała, on ma takie same wynagrodzenie jak ja i takie same możliwości jak ja. Co, brak komunikacji w grupie czy wy jesteście jakimiś ludźmi specjalnej troski, że musi się wami Dovco zająć, bo jak się wami nie zajmie, to was dopadnie taktyczna pomroczność? Napisałem w wiadomości służbowej Michałowi, żeby wyjaśnił tą sprawę. Odpisał, że się tym zajmie. Potwierdził mi, to co ja napisałem na forum: że się nie da nic zrobić. A w tym drugim przyapdku się dało. Raz jest orzeł, a raz reszka. Koniec tematu.
-
@Seba191995 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Z tego co wiem zawsze szło, jak się dogadało z support Staff, aczkolwiek to działało nielegalnie....Blokowali cię dawali bana, wtedy cię automatycznie usuwali z lig, bo dostałeś bana na ligę/grę z blokada grania no na 100/50dni, a następnie go anulowali opisując, że pomyłka itd, aczkolwiek w historii twojego profilu to się zapisuje, i wtedy się dostać jako moderator forum itd było bardzo trudno, bo trzeba się tłumaczyć, więc na pewno davco odmawiając, nie chciał łamać regulaminu, na bank o takich opcjach wiedział nie tylko davco a mihau . Ja kiedyś byłem moderatorem i to wszystko wiem i to za starej wersji..
Tak mogę każdemu "pomóc". Daję bana na 1 dzień, ale wylatujesz ze wszystkich kont i zostaje ślad kary. To eliminuje cię z gry np w MŚ OSM. Z jednego konta tylko admini mogą cię usunąć, a robią to bardzo rzadko, w takich tylko przypadkach jak się zdarzyło kolegom ostatnio, że przez buga dołączyli do pustych lig. W innych przypadkach masz czekać do pierwszego meczu. Gdybyśmy mieli z @mihau1878 możliwość usuwania gracza z jednego konta, to byśmy to robili.
-
@Wojtyn84 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
A tak btw to @mihau1878 pisał do Albino i nie udało mu się załatwić a Tobie tak, więc jednak mihau nie może nam załatwić od ręki tego co Ty.
Załatwi dokładnie to samo co ja, albo nie załatwi. Widocznie w twoim przypadku się nie dało tego załatwić. Nieważne kto pisał w tej sprawie, ja czy on. On jest z HPL, więc jak coś może to wam od ręki załatwi. Powinniście się cieszyć, że macie takiego czlowieka pod ręką, ale góry on nie przesunie. Ja też nie. Od zawsze Michał załatwia graczy z HPL, a ja z PAM, resztą się dzielimy, kto ma czas. Moce i możliwości mamy takie same.
-
Dokładnie bo zajmujeszsię tylko sobą i swoją grupą .Powinieneś być od tego żeby pomagać wszystkim a nie że się HPL nie zajmuje, po prostu tak robią mali ludzie. Dla mnie temat twojej pomocy na forum jest zamknięty.z tego wynika że jak inne grupy nie mają nikogo w staffie to mogą liczyć ewentualnie na pomoc od łaski jak się tobie zachce lub człowiek z twojej grupy ma taki sam problem jak ktoś z innej grupy jak w tym przypadku. Moje odejście z moderatora forum było bardzo dobre posunięcie osobiściei namawiam Michała żeby dał sobie spokój bo dopóki ty tam jesteś to nie ma sensu.
-
@sniki26 już nie przesadzaj. Davco bardzo dobry moderator, oraz pomoc innym grupa zawsze zaoferuje, przynajmniej jak ja chciałem coś to pomógł, nie wypowiadam się za inne grupy bo nie wiem.
-
@Dovco_HandF to się dużo zmieniło, ale to pewnie dlatego że teraz nie trzeba wykupować biletów podstawowych by mieć S1 czy premium by mieć S2 czy S3. Wtedy np dawali bana na wyznaczone konto. Całkiem rozumiem, dlaczego teraz jest ciężko o taką pomoc. Kiedyś też jak Stefan grał, dość nie dawno pisałem do niego o taką pomoc, by mnie wywalił z ligi bo wdeplem w szambo, i też mimo że prowadziliśmy Spartę i się znamy jak łyse konie w osm, nie otrzymałem pomocy, napisał że teraz już tak nie można i temat się zakończył
-
Trochę historii w pigułce. Za nami 9 edycji indywidualnych Mistrzostw Polski. Poniżej wszyscy medaliści oraz końcowe tabele z 9. finałów:
MISTRZOSTWA POLSKI OSM (MP)
Indywidualne Mistrzostwa Polski OSM
Indywidualne Mistrzostwa Polski. Najważniejsze zawody wśród polskiej społeczności OSM z otwartą formułą dla każdego gracza. 3 lub 4-rundowy system rozgrywek opracowywany jest na podstawie ilości zapisanych osób.
Początek każdej kolejnej edycji w sierpniu/wrześniu każdego roku (zależnie od ilości chętnych). Zapisy około miesiąc wcześniej na polskim forum Czat.
Poprzedni zwycięzcy:
- 2011 - Sir Marek Myjchrzak fifikaka visca el fcb
- 2012 - Sir Marek Myjchrzak bylus22 stelon
- 2013 - Fanatyk22 Bobby Floopy grzechu111
- 2014 - borynos Innocent Bystander bylus22
- 2015 - Hustin Doffman Łukasz Kowalski AC Bubol
- 2016 - Łukasz Kowalski ciamajda klosek
- 2017 - Łukasz Kowalski AC Bubol sniki26
- 2018 - Przemek Kaszti Rusewicz Marcin6578
- 2019 - Mati Colchoner beyah1985 Dovco_HandF
- 2020 - w toku
Tabele końcowe:
MP 2011
MP 2012
MP 2013
MP 2014
MP 2015
MP 2016
MP 2017
MP 2018
MP 2019
[MP 2020](w trakcie) -
@Seba191995 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Dovco_HandF to się dużo zmieniło, ale to pewnie dlatego że teraz nie trzeba wykupować biletów podstawowych by mieć S1 czy premium by mieć S2 czy S3. Wtedy np dawali bana na wyznaczone konto. Całkiem rozumiem, dlaczego teraz jest ciężko o taką pomoc. Kiedyś też jak Stefan grał, dość nie dawno pisałem do niego o taką pomoc, by mnie wywalił z ligi bo wdeplem w szambo, i też mimo że prowadziliśmy Spartę i się znamy jak łyse konie w osm, nie otrzymałem pomocy, napisał że teraz już tak nie można i temat się zakończył
Chciałem spokojnie pograć w IMP, ale i tak już się rozeszło, więc trudno. Trochę głupio zrobiłem, że usunąłem konto, ale to już poza mną. Dovco i mihau mają co robić i muszą dzielić się obowiązkami i nie jest tak jak sniki pisze, że Dovco zajmuje się tylko swoją grupą. Ja z racji niższej rangi wszystkie problemy, które do mnie spływały raportowałem na początku właśnie do niego, a później jak pojawił się mihau również i do niego jak i oznaczałem obu. Nigdy żaden problem nie pozostał bez odpowiedzi. Sam również interweniowałem u "góry" i nie jest łatwo uzyskać od nich w ogóle odpowiedź, już nie wspominam o ich aprobacie, to w ogóle jakiś kosmos. Czasem po prostu nie da się nic zrobić w podobnych przypadkach i to nie zależy od Dovco czy mihau tylko od ich szefostwa. Jak mówią, że się nie da to się nie da.
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Dokładnie bo zajmujeszsię tylko sobą i swoją grupą .Powinieneś być od tego żeby pomagać wszystkim a nie że się HPL nie zajmuje, po prostu tak robią mali ludzie. Dla mnie temat twojej pomocy na forum jest zamknięty.z tego wynika że jak inne grupy nie mają nikogo w staffie to mogą liczyć ewentualnie na pomoc od łaski jak się tobie zachce lub człowiek z twojej grupy ma taki sam problem jak ktoś z innej grupy jak w tym przypadku. Moje odejście z moderatora forum było bardzo dobre posunięcie osobiściei namawiam Michała żeby dał sobie spokój bo dopóki ty tam jesteś to nie ma sensu.
sniki zdecydowanie przesadzasz, różni ludzie różne charaktery i tak jak z Dovco bardzo często się nie zgadzałem, tak on nie zaniedbywał żadnej grupy, jeżeli pomoc była możliwa to takowej udzielał. Jeżeli podzielił się obowiązkami i mihau to zaakceptował nie powinieneś mieć do niego żadnych pretensji. Ty jednak jesteś do niego na tyle uprzedzony, że odkąd sięgnę pamięcią to próbujesz go postawić zawsze w negatywnym świetle wieszcząc przy tym różne teorie spiskowe.
-
Można gdzieś podglądnąć wyniki rundy kwalifikacyjnej ?
-
@Tomasz-Kmit Jasne, tutaj
Grupa A
Grupa B
Grupa C
Zachęcam do przesyłania wyników z poszczególnych kolejek
-
Dzięki
-
Jestem moderatorem grupy A. Wyniki i tabela będą wrzucane co 2-3 kolejki.
-
-
Tabela grupy B po 3 kolejkach