Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
@Dovco_HandF Już miałem nie jedną okazję się o tym przekonać Akademie czołowych polskich grup robią dobrą robotę
-
Grupy D i E najbardziej wyrównane
-
@kryminalksg moim zdaniem grupa e jest silniejsza zobaczcie kto tam gra .
-
Z ciekawsości spytam, bo zaczynam FMS i tam jest również zakaz-kara za wystawienie zawodnika na nieodpowiedniej pozycji .. Jaki to daje Handicap?? Czy jeśli silnik gry faktycznie nie osłabia drużyny za tego typu błędne ustawienie zawodnika ( a moze wręcz wzmacnia) czy będzie to korygowane?
-
Lądowanie kosmitów
@Lolson32 ustawiaj się już z rana żebyś nie zapomniał bo będzie dyskwalifikacja -
Co do grup to C, D, G , i moja grupa H tez wydaje się mocną wbrew pozorom
-
@OnlyDybi to nie hedicap .. tylko oslabianie drużyny i za to minusowe pkt.
-
@Cezarro
Zawsze mnie to r*********a ( rozwala) -
@Seba191995 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Cezarro
Zawsze mnie to r*********a ( rozwala)To jest naprawdę unikalna nagroda , do tej pory otrzymało ją niewielu graczy . Niektórzy nawet domagali się aby im ją przyznać , jednak nie spełniali kryteriów więc musieli obejść się smakiem
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@ToomAnyWays said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Jak myślicie, która grupa jest wg was najsilniejsza, a która najsłabsza?
Z tych wszystkich grup to D i E najmocniej obsadzone wydają się, resztę chyba rozlosowało sprawiedliwie wydaje się
-
Niedocenioną Grupę H odpalę o godzinie 22 i wyślę zaproszenia wszystkim, o ile nie zapomnę o rywalach
-
@huzar-shakir
Bez różnicy w sumie -
Grupa J gotowa. Powodzenia wszystkim uczestnikom!
-
W mojej drużynie Ajax brakuje zawodnika. To normalne, czy błąd gry?
-
Grupa D założona! Zaproszenia wysłane ! W razie problemów pisać na priv Powodzenia
-
Grupa F zaproszenia rozesłane
@Pansushe
@Fajresss
@Majkelowich
@wawrusiewicz1
@Łowkiet-Łukasz
@Marcin6578
@kot-222
@SilentAssassinPL
@BadBrains
@Wojtyn84