Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
IMP 2020 R1 Grupa B
-
IMP 2020 R1 Grupa E
-
Grupa J, też zrobię większą wrzutkę:
Powyższa 17 kolejka to już kolejny bug gry, na jaki trafiłem w parę dni
a tutaj poprawka:
-
Nikt nie wstawia z bardzo silnej grupy C kto tam jest bliżej wygranej,dlatego ja to zrobię!Pierwsza trójka raczej już w kolejnej rundzie imp
Grupa C -
IMP 2020 R1 Grupa B
-
Wyniki oraz tabela grupy G. @DYZIO_STW oraz @Rhett1 z lekką przewagą nad resztą tabeli. Walka o miejsce 3 nadal trwa, zapewne do ostatniej kolejki
-
IMP 2020 R1 Grupa G
-
IMP 2020 R1 Grupa B
-
IMP 2020 R1 Grupa G
-
Grupa C / kolejki 10-19
Wracam do żywych i wysyłam wyniki z kilku ostatnich dni. Sytuacja u nas zarobiła się wybitnie ciekawa. Teoretycznie awans powinien się rozegrać między zawodnikami z czołowych 5 miejsc ale jeszcze nic nie wiadomo. Emocjonująca rozgrywki.
-
IMP 2020 R1 Grupa E
-
@Janex123 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Grupa C / kolejki 10-19
Wracam do żywych i wysyłam wyniki z kilku ostatnich dni. Sytuacja u nas zarobiła się wybitnie ciekawa. Teoretycznie awans powinien się rozegrać między zawodnikami z czołowych 5 miejsc ale jeszcze nic nie wiadomo. Emocjonująca rozgrywki.
W waszej grupie zaskakuje niska pozycja w tabeli @Rusewicz , który przecież był finalistą poprzedniej edycji . Za to ogromne szanse na awans ma nasz " golden boy " czyli @lolson32
-
W grubie B w tabeli też jest ciekawie o ostatnie premiowane awansem miejsce jest niezwykle gorące, a i chętnych nie mało
-
@Łysy-Bolcownik said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
W grubie B w tabeli też jest ciekawie o ostatnie premiowane awansem miejsce jest niezwykle gorące, a i chętnych nie mało
Nadmienie tylko, że gracz @Picia2407 i inni grającymi Ajaxem mają dodatkowo dwa punkty do dorobku końcowego, z powodu braku kluczowego gracza w drużynie.