Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
IMP 2020 R1 Grupa B
-
IMP 2020 R1 Grupa G
-
Grupa C / kolejki 10-19
Wracam do żywych i wysyłam wyniki z kilku ostatnich dni. Sytuacja u nas zarobiła się wybitnie ciekawa. Teoretycznie awans powinien się rozegrać między zawodnikami z czołowych 5 miejsc ale jeszcze nic nie wiadomo. Emocjonująca rozgrywki.
-
IMP 2020 R1 Grupa E
-
@Janex123 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Grupa C / kolejki 10-19
Wracam do żywych i wysyłam wyniki z kilku ostatnich dni. Sytuacja u nas zarobiła się wybitnie ciekawa. Teoretycznie awans powinien się rozegrać między zawodnikami z czołowych 5 miejsc ale jeszcze nic nie wiadomo. Emocjonująca rozgrywki.
W waszej grupie zaskakuje niska pozycja w tabeli @Rusewicz , który przecież był finalistą poprzedniej edycji . Za to ogromne szanse na awans ma nasz " golden boy " czyli @lolson32
-
W grubie B w tabeli też jest ciekawie o ostatnie premiowane awansem miejsce jest niezwykle gorące, a i chętnych nie mało
-
@Łysy-Bolcownik said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
W grubie B w tabeli też jest ciekawie o ostatnie premiowane awansem miejsce jest niezwykle gorące, a i chętnych nie mało
Nadmienie tylko, że gracz @Picia2407 i inni grającymi Ajaxem mają dodatkowo dwa punkty do dorobku końcowego, z powodu braku kluczowego gracza w drużynie.
-
IMP 2020 R1 Grupa G
-
@Dino-Ligenza said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Łysy-Bolcownik said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
DECYZJA ORGANIZATORÓW odnośnie zadośuczynienia:
Nadmienie tylko, że gracz @Picia2407 i inni grającymi Ajaxem mają dodatkowo dwa punkty do dorobku końcowego, z powodu braku kluczowego gracza w drużynie.
-
@Dovco_HandF Tak dość późno o tym informujecie;)
-
@Dovco_HandF Taka decyzja w tym momencie jest nieodpowiednia można było o tym pomyśleć od razu gdy każdy wiedzial jaka jest sytuacja. Teraz te dwa punkty mogą wypaczec układ tabeli. Fakt, że gracze którzy grali Ajaxem mieli gorszy skład ale czy tak bardzo żeby aż tyle stracili? To błąd gry nikt go nie przewidział. Nie wiem czy tutaj można trenować ale można było pod trenować któregoś gracza i kadry byłyby równe. Moim zdaniem taka różnica składu to żadna różnica wystarczy spojrzeć na @TalaLala która gra Ajaxem i prowadzi w swojej grupie. To nie żaden hejt ani atak tylko moje zdanie aby nikt nie pomyślał, że znowu nasza grupa szuka problemu. Pozdrawiam
-
Klasyfikacja po 19-20 kolejkach
Na czerwono zaznaczyłem graczy prowadzących Ajax, chodź osobiście uważam, że takie decyzje przy zielonym stoliku na 2,3 kolejki przed końcem wypaczają wyniki rywalizacji i są krzywdzące dla pozostałych graczy.Grupa A
Grupa B
Grupa C
Grupa D
Grupa E
Grupa F
Grupa G
Grupa H
Grupa I
Grupa J
-
IMP 2020 R1 Grupa B
-
@Wojtyn84 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Klasyfikacja po 19-20 kolejkach
Na czerwono zaznaczyłem graczy prowadzących Ajax, chodź osobiście uważam, że takie decyzje przy zielonym stoliku na 2,3 kolejki przed końcem wypaczają wyniki rywalizacji i są krzywdzące dla pozostałych graczy.Otóż to . Dodatkowo takie decyzje ,podejmowane praktycznie na sam koniec rozgrywek budzą niepotrzebne kontrowersje i podejrzenia. Wcześniej oznajmiono nam w tej sprawie że nic się nie stało ,jest jak jest i gramy dalej. Nagła zmiana decyzji ,i to na tym etapie rozgrywek ,może powodować u niektórych ( szczególnie tych ,których ta decyzja dotyka ) pewne wątpliwości i podejrzenia , typu np. że ktoś chce przepchnąć dalej kogoś kosztem kogoś innego. Nikt tutaj oczywiście nikomu niczego nie zarzuca . Zawsze wychodzę z założenia że Organizatorzy to osoby uczciwe ,kryształowe i czyste jak łza. Zatem skoro tak jest ,to nie powinno stanowić problemu żeby Organizatorzy postarali się rozwiać wszelkie wątpliwości i wyjaśnić nam podłoże swojej decyzji i odpowiedzieć na nurtujące pytania :
dlaczego właśnie teraz , a nie wcześniej ?
dlaczego dodatkowo 2 pkt , a nie np 5 czy 10 ?