Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
-
Kolejka
W hicie kolejki, remis 1:1 @tristan1982 @Magic-89
Trzy punkty w tej kolejce wywalczyli: @Mormo666 @Rhett1 @RTS1910_FCS @pb1984 @konix1982 oraz @Babaduk-Sarri brawo Panowie -
-
Kolejka
-
-
Kolejki 34-35
Wszystko wskazuje na to, że losy mistrzostwa rozstrzygną się między trzema graczami, którzy mają po 68 punktów,
@pb1984 @Wojtyn84 @Aled-Smith
-
Kolejka
W najważniejszym meczu tej kolejki, a być może nawet tegorocznych Mistrzostw, @pb1984 pokonał @Wojtyn84 i nadal zasiada w fotelu lidera czy utrzyma prowadzenie do końca? Czy @Aled-Smith i @Wojtyn84 są jeszcze wstanie dogonić lidera? Dwie kolejki do końca, trzech kandydatów ma szansę na ostateczne zwycięstwo. Oj będzie się działo
-
Kolejka
Za nieco ponad godzinkę odbędzie się przedostatnia kolejka tegorocznych mistrzostw.
Wszystkie oczy, z pewnością będą dziś zwrócone na mecze @Wojtyn84 vs @m-rebizant , @Aled-Smith vs @Magic-89 oraz @Babaduk-Sarri vs @pb1984
-
Kolejka
Za Nami przedostatnia kolejka rozgrywek, w najważniejszych meczach @pb1984 odniósł bardzo ważne zwycięstwo na wyjeździe z @Babaduk-Sarri @Aled-Smith bezbramkowo zremisował z @Magic-89 zaś @Wojtyn84 zainkasował 3 punkty w meczu z @m-rebizant
-
Za trzy godziny dowiemy się kto zostanie Indywidualnym Mistrzem Polski 2020!
Ostatnia kolejka zapowiada się pasjonująco. Lider tabeli @pb1984 zmierzy się z @Mefistop zajmujący drugie miejsce @Aled-Smith musi wygrać spotkanie wyjazdowe z @ShakiBoy , i liczyć na potknięcie @pb1984 żeby myśleć o zwycięstwie. Szansę na mistrzostwo ma również zajmujący trzecią lokatę @Wojtyn84 który aby zdobyć mistrzostwo musi zainkasować trzy punkty w spotkaniu z @konix1982 , oraz liczyć na potknięcia @Aled-Smith oraz @pb1984 . Z niecierpliwością czekamy na ostatnią kolejkę IMP 2020
-
Mamy nowego Mistrza Polski!!! Wielkie gratulacje dla @Aled-Smith
Poproszę o wielkie brawa dla @pb1984 który wywalczył drugie miejsce, świetny wynik
Brązowy medal zgarnia @Wojtyn84 super walka do końca rozgrywek, i zasłużone miejsce na podium -
@mati-colchoner said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Mamy nowego Mistrza Polski!!! Wielkie gratulacje dla @Aled-Smith
Poproszę o wielkie brawa dla @pb1984 który wywalczył drugie miejsce, świetny wynik
Brązowy medal zgarnia @Wojtyn84 super walka do końca rozgrywek, i zasłużone miejsce na podiumGratulacje, cała trójka toczyła piękny bój o mistrza. Wygrał nieznany bliżej @Aled-Smith Nieznany bliżej do tej pory .
-
Ja również gratuluję nowemu mistrzowi @Aled-Smith . Warto zwrócić uwagę na to, że był to jedyny finalista, który zaczynał grę w tym turnieju od samego początku (od eliminacji), a więc jako jedyny przeszedł pomyślnie przez trzy rundy, a do tego na sam koniec zajął jeszcze pierwsze miejsce w finale. Myślę, że jest to niesamowite osiągnięcie . Gratulacje także dla @pb1984 i @Wojtyn84 za zajęcie miejsc na podium - pasjonujące było obserwowanie Waszej zaciętej walki o mistrzostwo do ostatniej kolejki. Dziękuję również wszystkim uczestnikom za fantastyczną rywalizację trwającą do samego końca, jak i wszystkim organizatorom za stworzenie tego świetnego turnieju i budowaniu niesamowitej atmosfery podczas jego trwania. Ja bawiłem się świetnie od samego początku do samego końca i było to dla mnie jak dotąd najfajniejsze przeżycie odkąd gram w OSM. Mam nadzieję, że do zobaczenia przy okazji przyszłorocznej edycji! .
-
@mormo666 @Mati-Colchoner @dovco_handf dziękuję za miłe słowa
Zdobycie IMP w tak to dla mnie wielki zaszczyt. To była bardzo trudna liga od początku do końca.
@pb1984 @Wojtyn84 Stoczyliśmy piękną walkę o mistrzostwo do ostatniej kolejki.
Gratulacje za zajęcie miejsc na podium
Dziękuję wszystkim i do miłego zobaczenia w następnych mistrzostwa -
Gratuluję @Aled-Smith wygrania mistrzostw! @pb1984 @Wojtyn84 wam również gratuluję miejsca na podium! Wszystkim pozostałym dziękuję za wspaniałą grę! To już 3 mistrzostwa z rzędu szkoda, że bez żadnych miejsc na podium
Nie mógłbym zapomnieć o organizatorach! Dziękuję za zorganizowanie tego turnieju i genialny pomysł z "gazetkami" na początku, @Dino-Ligenza @Mati-Colchoner
Życzę wszystkim powodzenia i kto wie, może zobaczymy się za rok. -
Bezimienny gracz przedstawił się w najlepszy możliwy sposób, zwycięstwem w X edycji IMP. Gratuluję @Aled-Smith , jesteś Mistrzem Polski! Fanfary (Trębacze- na raz-dwa trzy gramy, raz, dwa Tu Turutu — mówiłem na trzy, banda amatorów... Jeszcze raz ...trzy Tuturutu TuUuU! Nareszcie) Na kolejnych miejscach doświadczeni w boju @pb1984 drugi oraz trzeci @Wojtyn84 Czapki z głów Panowie. Cała Top20 zasługuje na brawa! (Klakierzy — klask-klask) Za determinację i walkę z najlepszymi z najlepszych z całego kraju. Brawo Panowie/Pani
-
-
@dino-ligenza profeska
-
@dino-ligenza Jak zwykle mega poziom twoich prac. Dzięki tobie turnieje OSM zyskały dodatkowy blask. Szacunek i oby tak dalej
Gratulacje dla wszystkich finalistów IMP, a największe oczywiście dla Mistrza @Aled-Smith!
-
Chyba nikt się nie spodziewał że IMP wygra nieznany nam wcześniej @Aled-Smith, wielkie brawa dla Ciebie Gratulacje również dla pozostałych medalistów @pb1984 oraz @Wojtyn84 i dla wszystkich finalistów gdyż w finale grają najlepsi z najlepszych