Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
Jeśli władze chcą żebyśmy grali zgodnie z systemem ( Tak jak zaingerowali w bitwy) to gramy jak nam system gry pokazuje. Nikt do nikogo nie będzie miał żalu i nie będzie niepotrzebnych spin na forum.
-
Ja mam tylko pytanie i to bez złośliwości do tych tradycji od 10 lat na które się powołujesz @Dovco_HandF . Nie tak dawno szukać bo w finale IMP 2018 obowiązywała zupełnie inna zasada. A że internet pamięta to przytoczę na dodatek Twoje słowa:
-
Również sie zgadzam całkowicie
-
No to kolega z grupy już awans ma z głowy od samego początku było widać wałek
A jeszcze jestem ciekaw jak wygląda sytuacja tych 4 menadżerów co pisałem
-
A/ Bezpośrednie spotkania. Lepszy bilans bramkowy. Następnie więcej bramek strzelonych na wyjeździe, dalej więcej w ogóle strzelonych bramek, większy staż w grze.
B/ Bepośrednie spotkania. Większy staż w grze.
C/ Tak jak wskazuje tabela ligowa OSM.
X/ Inne: napisz swoją propozycję.
D/Bezpośrednie spotkania, następnie bilans bramek, ostatecznie gra fair play czyli kto ma więcej żółtych i czerwonych kartek odpada.
E/ Bezpośrednie spotkania, następnie bilans bramek, ostatecznie bilans bezpośrednich meczy z liderem.
-
@jepsztel uważaj na słowa, żebym ci bana nie dał.
-
Sory nikogo nie obraziłem ani nie wyzwalem nie przeklinam i jestem kulturalny
-
@Dovco_HandF ja przy okazji mam pytanie dlaczego moje poprzednie wpisy odnośnie bałaganu z przyznawaniem rekompensaty zostały usunięte? pytanie drugie - dlaczego nie udzieliłeś odpowiedzi na postawione pytanie? chciałbym wiedzieć kto jest za to odpowiedzialny i jak do tego doszło że przez 20 dni poczynione ustalenia nie zostały ogłoszone. chyba jako uczestnik rozgrywki mam do tego prawo.
-
@Wojtyn84 No tak wszystko co wyrwane z kontekstu można interpretować różnie. To już nieważne. Oddaję swoje miejsce dla @Cezarro. Dla mnie oSM to jest tylko gra, a nie sposób na życie. Problem polega na tym, że niemal co roku zmienia się prowadzący MP i pisze po swojemu stare zasady, staram się to ujednolicić i kiedyś w końcu mi się uda, z waszą pomocą.
@Cezarro otworzysz ligę: Grupa 3? Czujesz się pokrzywdzony, ja to rozumiem. Cokolwiek zadecydujemy w kwestii awansów, nie zmieni to twojej pozycji, więc proszę bardzo: masz/bierz/graj/wygrywaj - ja będę pierwszym rezerwowym.
-
@gorkins A ty do jakiej grupy należysz? A Prowadzący Turniej do jakiej? Ja jestem tylko wsparcie. Coś świta? Bez komentarza.
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Wojtyn84 No tak wszystko co wyrwane z kontekstu można interpretować różnie. To już nieważne. Oddaję swoje miejsce dla @Cezarro. Dla mnie oSM to jest tylko gra, a nie sposób na życie. Problem polega na tym, że niemal co roku zmienia się prowadzący MP i pisze po swojemu stare zasady, staram się to ujednolicić i kiedyś w końcu mi się uda, z waszą pomocą.
@Cezarro otworzysz ligę: Grupa 3? Czujesz się pokrzywdzony, ja to rozumiem. Cokolwiek zadecydujemy w kwestii awansów, nie zmieni to twojej pozycji, więc proszę bardzo: masz/bierz/graj/wygrywaj - ja będę pierwszym rezerwowym.
Jerzy już nie przesadzaj i nikomu nie oddawaj swojego miejsca !!! Niech jutrzejsze głosowanie, a właściwie jego wynik dotyczy też 1/4 finału i na tej podstawie wyłoni się półfinalistów.
-
@sniki26
Owszem pkt c czyli tabela według gry jest ok w przypadku IMP i dla mnie szczerze mówiąc to bez różnicy bo gdybym był dobry wygralbym ligę i awansował bez niczegoale z tego co jest napisane wynika że taki układ był zawsze w turniejach rangi MP...wiec skoro byśmy wybrali pkt c to jakie rozwiązanie byś wtedy proponował na mpp np?? Dla mnie bilans bezpośrednich meczy jest jak najbardziej ok -
@jepsztel Insynuowanie wałków dla czystej populistyki, bez żadnych dowodów jest karalne, a ja ci mogę udowodnić, w każdej chwili, że podczas konwersacji mojej z szefem PAM, jasno i wyraźnie napisałem, że jeżeli nie będzie żadnych dowodów w postaci screenów z wynikami meczów w tej lidze, to awans ma @Cezarro.
-
@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Jerzy już nie przesadzaj i nikomu nie oddawaj swojego miejsca !!! Niech jutrzejsze głosowanie, a właściwie jego wynik dotyczy też 1/4 finału i na tej podstawie wyłoni się półfinalistów.
Pracowałem ostatnio 7 dni po 12 h, dookoła ludzie padają zarażeni koronawirusem. Nie chce mi się pisac szczegółów, jestem przerażony tym co się dzieje na świecie, wokół mnie, kilku moich dobrych znajomych nie żyje z powodu koronawirusa, jeszcze więcej jest zarażonych - wg mnie to czas wojny, który ostatecznie pochłonie miliony dodatkowych ofiar (choć są i tacy, co twierdzą, że nie ma żadnego koronawirusa). W pracy mam codziennie kontakt z setkami pracowników, którzy mają kontakt poza pracą z wieloma innymi ludźmi... ech, niech mi się o tym nawet pisać. OSM? To jest tylko gra. JNie rozumiem tego czepiania się słówek, wyrażeń, tej złości i zlośliwości. Przecież wielu z nas może nie dożyć następnych świąt! Jak to uszczęśliwi kilku nieszcześliwych - z przyjemnością oddaję swoje miejsce @Cezarro. Naprawdę, dla mnie to żaden problem. Czuję się w penwym stopniu odpowiedzialny za zamieszanie z Regulaminem, w końcu jestem Szefem Polskiego Personelu. Od teraz będzie obowiązywać inna zasada. Każdy Regulamin zostanie podany do wglądu na forum przed rozpoczęciem każdego turnieju, żebyśmy wspólnie wypracowali sobie jasna i klarowną oraz powtarzalną formułę bez względu na to, kto prowadzi z ramienia Personelu OSM turniej.
-
@gorkins Nie musisz mnie pytać publicznie o coś, o co prywatnie w grupie możesz zapytać swojego szefa grupy.
-
Mam pytanie tylko dlaczego w kazdym poście piszesz ze oddajesz swoje miejsce Cezaroo??
-
@Dovco_HandF
Bo z tego się orientuję to nie potrzebuje Cezarro Twojej jałmużny ponieważ wywalczył uczciwie ten awans i uważam ze pisanie w kazdym poście oddajesz jest brakiem szacunku, a jedynie komu możesz oddać to Grzesiowi... -
@Babaduk-Sarri Ręce opadają.
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Po 1, Twój post z 17.12.2018 r., a dokładniej słowa o przegraniu drugiego miejsca BILANSEM BRAMEK przeczy Twoim dzisiejszym słowom o obowiązującej od 10 lat TRADYCJI. To samo potwierdza wpis Łukasza Kowalskiego z 16.12.2018 r. Co w tych wpisach jest wyrwane z kontekstu? Zaprzeczasz teraz treści swojego postu?
Po 2 chcesz teraz "oddawać" swoje miejsce dla @Cezarro i tworzysz kolejny precedens, bo zaraz inny manager będzie chciał oddać miejsce komuś innemu. Co najwyżej @GrzesJ czy kto tam jest kolejny z 4 miejsc może być rezerwowym.
I po 3 w końcu cieszę się na Twoje słowa (bo o to mi właśnie chodzi) aby regulamin był od początku jasny I PRZEJRZYSTY a nie, że każdy może go interpretować na swój sposób, albo dopisywać treść według siebie jak to próbujesz zrobić. NIE ZMIENIA SIĘ ZASAD W TRAKCIE GRYNa koniec powiem Ci, że każdy w kraju ma na głowie koronawirusa i w pracy i w domu i wszędzie. A ta "tylko gra" jest dla nas odskocznią od tego wszystkiego. Życzę Ci wszystkiego dobrego