Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
-
Jak dobrze rozumiem mam czekać teraz na zaproszenie do ligi eliminacyjnej MP od administratora, czyli @Damian_Skinek ?
-
@Maziu90 Zgadza się
-
Dzięki, pozdrawiam
-
@ToomAnyWays said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Dlaczego Łukasz Kowalski zaczyna grę od eliminacji chociaż jest przecież 2-krotnym mistrzem Polski ,a meczów w tej grze rozegrał więcej niż wszyscy pozostali uczestnicy eliminacji razem wzięci ?
-
@Cezarro Za kare!!! Tak poważnie, Łukasz zapisał się podczas dodatkowych zapisów, dlatego zaczyna od rundy wstępnej
-
@Cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Dlaczego Łukasz Kowalski zaczyna grę od eliminacji chociaż jest przecież 2-krotnym mistrzem Polski ,a meczów w tej grze rozegrał więcej niż wszyscy pozostali uczestnicy eliminacji razem wzięci ?
I tak ma szczęście, bo zapisał się jako ostatni na dodatkowe wolne miejsce, w innym przypadku byłby rezerwowym... w czasie eliminacji. Zasady są takie same dla wszystkich . Niedługo ukaże się gazetka z całą historią dziewięciu edycji MP OSM. Tam go odpowiednio uhonorowaliśmy w Klasyfikacji Wszechczasów .
-
Instrukcja zakładania ligi:
Wybieramy ligę "Historia - Liga Klubów A" (liga 12 zespołowa)
Zmieniamy nazwę ligi
Następnie przechodzimy do ustawień ligi w tym miejscu:
Ustawiamy funkcje w następujący sposób:
Sprawdzamy wszystkie ustawienia.
Wybieramy klub zgodnie z zasadami, czyli "kto pierwszy ten lepszy"
Wysyłamy zaproszenia osobom znajdującym się w Naszej grupie
Zakładanie ligi
• Data: 17/08/2020
• Czas: 20.00 – 23.00 - czasu Polskiego
• Serwery: Wszystkie
• Nazwy lig:@Damian_Skinek - IMP 2020 Eliminacje Grupa A
@Łowkiet-Łukasz - IMP 2020 Eliminacje Grupa B
@KACPER-Z-BEJURU - IMP 2020 Eliminacje Grupa CIndywidualne Mistrzostwa Polski 2020 - Regulamin
Start: 17.08.2020 między 20:00-23:00 czasu Polskiego
-
@Mati-Colchoner tajne i zgrupowania zostają?
-
@OnlyDybi ja zrozumiałem że bez jest
-
@OnlyDybi said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Mati-Colchoner tajne i zgrupowania zostają?
Szare kółeczka - wyłączone opcje.
Niebieskie kółeczka - włączone.
Liga jest tylko prywatna i z okresem przygotowawczym. Reszta ma być wyłączona . -
Halo grupa B - ligę założę dopiero po 22, wcześniej niestety nie dam rady. Życzę powodzenia wszystkim:)
-
Transferow tez nie ma, tak ?
-
-
Dobrze ze mialem 2 wolne sloty bo przez blad w grze juz by mnie w mistrzostwach nie bylo...
-
Jedyna strata to to ze celowalem w Ajax..
-
@Maziu90 Niech zgadnę... przeniosło Cię do innej ligi?
-
Dokładnie, moj blad?....
-
Robilem wszystko jak trzeba nawet juz kilka klubow bylo zajęte przez uczestników a pozniej sie okazuje ze jestem sam i to nie sa eliminacje
-
@Maziu90 Chcesz zostać w tej lidze: Historia - Liga Klubów A, gdzie masz Ajax? Czy mam to zgłosić rano adminom, żeby cię wypuścili z tej ligi?