Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
@km1992_1992_1 ja się zgadzam dla mnie także oddalona sprawa ale chodzi mi na przyszłość. Ustalmy tylko punkt regulaminu że zawodnicy na pozycjach bo reszta jest nie do udowodnienia.
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Ustalmy tylko punkt regulaminu że zawodnicy na pozycjach bo reszta jest nie do udowodnienia.
To jest mądre i zgodne z zasadami OSM. Zresztą zasada ta obowiązywały zawsze w bitwach oraz w MPP pomiędzy partnerami z drużyny, pamiętacie? Zagramy tak już od finału 2020 i zasadę utrzymamy we wszystkich następnych Regulaminach. Oczywiście jak napisalismy wyżej: będziemy nadal się przyglądać każdemu meczu z różnicą bramkową powyżej trzech bramek, żeby czasem nie pojawiły się mecze z wynikami dwucyfrowymi, pomimo tego, że wszyscy zawodnicy byli na swoich pozycjach. Oszustom i kombinatorom nadal mówimy: NIE.
-
@Pansushe said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Jak jutro wystawię rezerwowych w meczu to będą protesty na forum? Bo nie wiem czy można dać odpocząć lepszym zawodnikom
to normalne,że lepiej grają co mają kondycję na zielono... oby wszyscy to ogarniali
-
@sniki26 rzadko czytam forum ale jeśli już jestem to widzę zawsze masz jakieś "ale" jeśli coś jest związane z naszą grupa . I mam takie pytanie (wiem nie ten watek) czym jest to spowodowane? Kwestia wychowania czy może ktoś z PL wyrządził Ci jakąś krzywdę?
-
to ja wykorzystam moment ciszy na forum i podam wyniki 15 i 16 kolejki wraz z tabelką
GRUPA D
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@pb1984 Nie moja wina że jak moim zdaniem widzę wałek to się irytuje a że twoja grupa przeważnie macza w tym palce jak ci to przeszkadza zmień grupę
No właśnie to jest tylko i wyłącznie Twoja wina. Nie idzie Ci, jesteś pod kreską, nie radzisz sobie z tym i zaczynasz widzieć wszędzie wałki.. pisząc jakieś brednie o innej grupie. Przegrywać też trzeba umieć.
-
W Grupie C zaraz kolejna runda, ale najpierw to, co działo się wczoraj:
-
@Łysy-Bolcownik faktycznie mi nie idzie.Gram już tyle lat że jakoś sobie radzę.Ci co mnie znają wiedzą kiedy i w jakich momentach wypowiadam się na forum
-
@sniki26 ja Cię nie znam to fakt, ale tyle osób się wypowiada tutaj a głównie tylko w Twoich każdych wypowiedziach widzę że Tylko Ty i Twoja grupa jest zawsze pokrzywdzona. Nie chcesz tak się czuć to może Ty powinieneś zmienić grupę to zobaczymy czy to wina grupy czy Tylko Twoja. Pozdrawiam serdecznie
-
Grupa C i 17 kolejka:
-
GRUPA D
Świeżutkie wyniki z soboty i niedzieli
-
@Ochowiak Poproszę statystyki z meczu: @miszomichal vs @Łysy-Bolcownik, o ile nie było tam czerwonej kartki.
-
@piotras231 To samo w meczu @piotras231 vs @Maciek-Wałęga.
-
@Wojtyn84, @Ochowiak i @piotras231 jeśli różnica w meczu jest 3-bramkowa i wyższa proszę od teraz wklejać statystyki każdego meczu lub o informację, jeśli w meczu wystąpiła czerwona kartka. Wchodzimy w decydującą fazę, dla wielu menadżerów jest to być albo nie być w finale. Wierzę, że wszyscy grają fair play, ale... chcemy być tego pewni na 100%, stąd moja prośba o pokazanie statystyk z meczów kiedy ktoś wygrywa wyższą różnicą niż 2 bramki.