Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
W Grupie C zaraz kolejna runda, ale najpierw to, co działo się wczoraj:
-
@Łysy-Bolcownik faktycznie mi nie idzie.Gram już tyle lat że jakoś sobie radzę.Ci co mnie znają wiedzą kiedy i w jakich momentach wypowiadam się na forum
-
@sniki26 ja Cię nie znam to fakt, ale tyle osób się wypowiada tutaj a głównie tylko w Twoich każdych wypowiedziach widzę że Tylko Ty i Twoja grupa jest zawsze pokrzywdzona. Nie chcesz tak się czuć to może Ty powinieneś zmienić grupę to zobaczymy czy to wina grupy czy Tylko Twoja. Pozdrawiam serdecznie
-
Grupa C i 17 kolejka:
-
GRUPA D
Świeżutkie wyniki z soboty i niedzieli
-
@Ochowiak Poproszę statystyki z meczu: @miszomichal vs @Łysy-Bolcownik, o ile nie było tam czerwonej kartki.
-
@piotras231 To samo w meczu @piotras231 vs @Maciek-Wałęga.
-
@Wojtyn84, @Ochowiak i @piotras231 jeśli różnica w meczu jest 3-bramkowa i wyższa proszę od teraz wklejać statystyki każdego meczu lub o informację, jeśli w meczu wystąpiła czerwona kartka. Wchodzimy w decydującą fazę, dla wielu menadżerów jest to być albo nie być w finale. Wierzę, że wszyscy grają fair play, ale... chcemy być tego pewni na 100%, stąd moja prośba o pokazanie statystyk z meczów kiedy ktoś wygrywa wyższą różnicą niż 2 bramki.
-
18 kolejka w Grupie
I statystyki z wielkiej niespodzianki w meczu końca tabeli z przodem tabeli, a powinno być 4:0, bo jeszcze był niewykorzystany karny:
Wygląda na to, że @Innocent-Bystander za późno wstrzelił się z taktykami w tym półfinale. Jego bół i strata.
Matematyczne szanse awansu jako pierwszy stracił w Grupie C : @maqpax. -
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Ochowiak Poproszę statystyki z meczu: @miszomichal vs @Łysy-Bolcownik, o ile nie było tam czerwonej kartki.
Winny jest jeden, mój najlepszy bramkarz:
-
W sumie taki pomysł mam, żeby wyłączyć ten bonus do narodowości w ligach bez transferów, zrobiłem duży błąd starając się ustawiać 6 Anglików w składzie jednocześnie ich trenując, bo mam ich mało i z reguły byli to najsłabsi, wszystkie mecze na styku zremisowałem bądź przegrałem. Doszedł brak morale, brak bonusu za narodowość no i różnica w składach i takie wyniki. Głupio zrobiłem, bo przekombinowałem teraz inaczej bym to rozegrał.
-
@Łysy-Bolcownik said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Nie bramkarz tu jest winny, gdyż on zawsze ma niską ocenę jak drużyn traci bramkę. Tu zawiniła wysoka skuteczność strzałów u @miszomichal, gdyby była na poziomie normanym ok. 10% +-5, wynik byłby na poziomie 2 lub max 3:1.
-
Mecz o przysłowiową pietruszkę, totalnie zawalony przez @Picia2407, który tylko dla jego znanych powodów i nie wiadomo dlaczego dla innych gra ofensywnie na wyjeździe 442a i jak najsłuszniej dostaje zasłużone baty. @Picia2407 po co są defensywne ustawienia? Dla dwóch przyczyn: dla gry słabszym składem i dla gry na wyjazdach . -
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Łysy-Bolcownik said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Nie bramkarz tu jest winny, gdyż on zawsze ma niską ocenę jak drużyn traci bramkę. Tu zawiniła wysoka skuteczność strzałów u @miszomichal, gdyby była na poziomie normanym ok. 10% +-5, wynik byłby na poziomie 2 lub max 3:1.
No ja jednak będę upierał się, że akurat w tym meczu to bramkarz jest winny jeżeli chodzi o wysokość porażki. To nie jest kicker, że im niższa ocena tym lepsza. Dla odmiany statystyki z dzisiejszego meczu, tutaj bramkarz również zawinił.. ale nie tak bardzo jak tamten;)
Dzisiejszy mecz również uzmysłowił mi, że powinienem wcześniej przejść na 4231 i 451.. chyba za długą przerwę miałem:P
-
19 kolejka w grupie B
W meczu na szczycie @TalaLala pokonuje @m-rebizant i oboje mają już pewny udzial w finale! Wielkie brawa
O pozostałe miejsca wciąż walczą @wojtyn84 @Mormo666 @beyah1985 @ShakiBoy i @Xydron. Nadal matematyczne szanse zachowują @Ayonex @Bartmanho i @OnlyDybi . Walka do końca
-
Finiszujemy w Grupie C!
Gratulacje dla @Aled-Smith i @pb1984, którzy jako pierwsi zapewnili sobie awans z grupy, na 3 kolejki przed końcem ligi. Matematyczne szanse poza @maqpax stracili już także @Innocent-Bystander oraz @Kamson73.