🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
@Michal_ACM
Najważniejsze, że udało się wygrać, bo czołówka zaczęła niebezpiecznie uciekać już i liczba punktów straty robiła się coraz większa. -
-
@Dovco_HandF
A tutaj piękne pierwsze trafienie Radji Naiggolana
-
@mihau1878 Szkoda, Juve sporo uciekło reszcie, a do tego Roma też ma już kilka punktów przewagi nad Napoli.
-
@ToomAnyWays
Jeszcze rewanż przed nami. Napoli ma 90 minut by odrobić straty i awansować do finałyWe wczorajszych półfinałowych derbach Rzymu Lazio okazało się lepsze od AS Romy wygrywając 2:0
-
@ToomAnyWays
Juve już całkowicie uciekło reszcie ekip we włoszech, zobaczymy czy daleko zajdą też w Europie.. a mam taką nadzieję -
W "Polskim meczu" Serie A, górą gracze z Neapolu, którzy pokonali 2:1 zespół AS Roma
Wojciech Szczęsny rozegrał 90 minut, Piotr Zieliński został wpuszczony na boisko w 74 minucie, a Arkadiusz Milik wszedł na ostatnie 11 minut spotkania.
statystki i skrót AS Roma-Napoli -
@mihau1878
Mertens znowu zrobił robotę dla Napoli i 3 punkty pojechały z nimi do Neapolu co pozwoliło zbliżyć się do Romy i drugiej pozycji. Ciężko będzie Arkowi wskoczyć w miejsce Mertensa. -
Dzisiaj wielki mecz Juventus - Milan. Rossoneri ostatnio w dobrej formie, liczę na walkę z ich strony
-
@Michal_ACM said in [Futbol]Serie A, włoska piłka, piłkarze...:
Dzisiaj wielki mecz Juventus - Milan. Rossoneri ostatnio w dobrej formie, liczę na walkę z ich strony
Juventus w dolicznym czasie wykorzystał rzut karny i strzelając drugą bramkę pokonał zespół z Mediolanu 2:1
-
@mihau1878 Donnarumma rozegrał genialny mecz, a ten karny dawno po upłynięciu doliczonego czasu oraz bardzo dyskusyjny to już jest skandal. Gdzie Juventus nie może tam sędzia pomoże. Calciopoli niczego ich nie nauczyło. Patrząc na ligę włoską - a szczególnie na mecze Juve - mam wrażenie że albo sędziowie są niewidomi albo kasa leje się przez ich konta grubymi strumieniami...
-
Hekojowy wynik we Włoszech:Inter Mediolan pokonał dziś zespół z Bergamo aż 7:1 :goal:.
-
@Dovco_HandF
Raczej dość zaskakujący wynik ,gdyż zespół Atalanty przed meczem znajdował się nad zespołem z Mediolanu wyprzedzając ich o jeden punkt. Ale jak to już nie raz pokazał futbol, że wszystko jest możliwe. Bardzo dobry mecz rozegrał cały zespół Interu, ale na szczególne brawa zasługują Mauro Icardi strzelec 3 bramek oraz jak dla mnie MVP tam tego meczu Ever Banego, który miał udział w wszystkich bramkach dla Interu
-
@Byku-Duma-Warmii Mecz życia Banegi :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Po to go właśnie Inter ściągnął za nie małe pieniądze by grał takie mecze jak ten z Atalantą -
-
@Dovco_HandF
"Fantastyczny" gol Mertensa na 2:0 z rzutu wolnego,
Wszystkie bramki z tego meczu