🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
@Michal_ACM Zamierzchłe czasy chyba muszę wrócić do wspomnień i zobaczyć skróty tych starych meczów
-
This post is deleted!
-
Ja uważam, że groźna zawsze jest w walce o mistrzostwo i LM AS Roma, obecnie tuż za plecami Juve (którą być może zasili rewelacyjnie grający w Serie A Karol Linetty).
-
@pimus1910
W pierwszym meczu faktycznie była ręka przy golu na 1-0. Ale generalnie Milan wygrał wtedy zasłużenie. Dawno nie byłem z nich tak dumny jak wtedy. A rewanż? Tego wyniku długo nie mogłem zaakceptować Jeszcze ta sytuacja sam na sam Nianga i słupek przy stanie 0-1. Gdyby to trafił to uważam że Milan nie dałby sobie już wydrzeć awansu do ćwierćfinału... -
@Michal_ACM Oj nie wiem,Barca była świetnie dysponowana tamtego dnia Tego się już nie dowiemy,może w przyszłym sezonie zobaczymy
-
@pimus1910
Życzę nam tego! -
Słyszeliście jak Sampdoria Genua była blisko sprawienia bardzo niemiłej niespodzianki swoim kibicom, ale udało jej się wygrać mecz, w którym jeszcze w 83. minucie przegrywała 0:2? Drużyna Karola Linettego w niewiarygodnych okolicznościach odrobiło jednak stratę z nawiązką i ostatecznie pokonała US Sassuolo 3:2 (0:0).
-
@Dovco_HandF
Czy niespodzianki? Sassuolo odkąd weszlo do Serie A to naprawdę notuje dobre wyniki. Swoją drogą to już kolejna taka dziwna klęska Sassuolo w tym sezonie. Nie tak dawno prowadzili na San Siro z Milan 3-1 w drugiej połowie by ostatecznie przegrać 3-4 -
@Michal_ACM
Dziwnie grają, myślałem, że jak wejdą do LE to w kolejnym sezonie może powalczą o coś więcej niż tylko awans do LE, ale chyba gra na dwóch frontach to dla tak małego klubiku za dużo -
@Dovco_HandF Widziałem. Wbiłem na Flashcore patrzę 2-0, i myślę, że już po meczu. A tu proszę
-
@ToomAnyWays Masakra coś. Tam to fani o zawały serca się otarli:couple_mm:
-
Suso za piechotę do domu, bo wbił dwa gole A przynajmniej tak mówił
-
169. Derby della Madonnina na remis. Piłkarze AC Milan od 58. minuty prowadzili z Interem Mediolan 2:1, dzięki dwóm trafieniom Suso, ale Nerazzurri prowadzeni przez nowego szkoleniowca Stefano Piolego nie odpuścili i wywalczyli punkt. Gola na 2:2 w 92. minucie strzelił Ivan Perisić. Mecz nie zawiódł, nie brakowało sytuacji do zdobycia bramki, ostrej gry i kontrowersji.
-
@Dovco_HandF
Czerwono-czarna część Mediolanu w szoku i rozpaczy po tej końcówce meczu derbowego -
@Michal_ACM
Bardzo się zdenerwowałem jak straciliśmy tego gola w 92 minucie, bo chyba gorszego momentu na to Inter nie mógł wybrać -
@Michal_ACM Wyobrażam sobie
-
Empoli - Milan 1-4. Znowu trafił Suso - w trzecim meczu z rzędu. Do tego dwie bramki Lapaduli i gol samobójczy W tabeli ścisk więc to zwycięstwo utrzyma Milan w czubie i teraz patrzeć jak inni pogubią gdzieś punkty
-
@Michal_ACM Juve wlasnie leci po calosci po pierwszej polowie z Genoa