🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
Wreszcie Arek, tyle czekania :older_man_tone1:
Następna strzelanina w Serie A ::goal:
-
@ToomAnyWays oby nie był to jednorazowy wystrzał,czego mu nie życzę.
-
@ToomAnyWays Ważna bramka po wejściu na boisko, która uratowała remis Napoli :clap_tone1:.
-
-
Niby Serie A, a Premier League zawiało:)
-
@ToomAnyWays
Piękne podsumowanie . Wstawiaj takie co kolejkę, chętnie sobie będę oglądał -
@mihau1878
Ciekawiej chyba wygląda walka o tytuł króla strzelców niż o mistrzostwo Włoch. -
Ale Milan pokpił sprawę z Empoli... Można było odskoczyć na 5 punktów Interowi
-
@Michal_ACM
Niestety w tym sezonie dosyć, często zdarza im się gubić punkty ze słabszymi zespołami -
@Michal_ACM Skorupski broniąc karnego skutecznie im przeszkodził http://footroll.pl/lukasz-skorupski-obronil-karnego-meczu-ac-milan-video/
-
@Byku-Duma-Warmii Ten sezon i tak jest lepszy od trzech ostatnich. Ale wciąż Milan gra w kratkę. Dobre mecze przeplata słabymi. Do końca sezonu będzie się toczyć waka o to upragnione 6 miejsce...
-
@Michal_ACM
Może być ciężko, patrząc na formę jaką prezentuje Atalanta.
@mihau1878
Było by bardzo fajnie, tylko raczej za często by tam nie grał -
@Byku-Duma-Warmii 6 miejsce też da puchary więc wystarczy utrzymać się przed Interem i Fiorentiną. A Atalanta niech sobie robi co chce
-
@Michal_ACM
Masz rację, zapomniałem, że w finale pucharu Włoch:flag_it: grają zespoły, które na pewno zobaczymy w europejskich pucharach w następnym sezonie, także Milan musi utrzymać te miejsce. Teraz nie ma miejsca już na wpadki, bo rywale na pewno tylko na to będą czekać. -
-
@Stefan-Joptwojmać
Podoba mi się toDziś meczem Atalanta-Juventus rozpocznie się 34 kolejka Serie A:
-
Korci mnie by postawić na Atalantę i że obie drużyny strzelą
-
@Stefan-Joptwojmać Jeśli postawiłeś na bramki obu drużyn to brawo :