🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
@Michal_ACM
Może być ciężko, patrząc na formę jaką prezentuje Atalanta.
@mihau1878
Było by bardzo fajnie, tylko raczej za często by tam nie grał -
@Byku-Duma-Warmii 6 miejsce też da puchary więc wystarczy utrzymać się przed Interem i Fiorentiną. A Atalanta niech sobie robi co chce
-
@Michal_ACM
Masz rację, zapomniałem, że w finale pucharu Włoch:flag_it: grają zespoły, które na pewno zobaczymy w europejskich pucharach w następnym sezonie, także Milan musi utrzymać te miejsce. Teraz nie ma miejsca już na wpadki, bo rywale na pewno tylko na to będą czekać. -
-
@Stefan-Joptwojmać
Podoba mi się toDziś meczem Atalanta-Juventus rozpocznie się 34 kolejka Serie A:
-
Korci mnie by postawić na Atalantę i że obie drużyny strzelą
-
@Stefan-Joptwojmać Jeśli postawiłeś na bramki obu drużyn to brawo :
-
Nie stawiałem;)
-
-
@mihau1878 Milan, Inter i Fiorentina prowadzą prawdziwy wyścig żółwi w walce o europejskie puchary
-
@Michal_ACM
Bardzo trafne spostrzeżenie To wygląda tak jakby nikt z nich nie chciał grać w europejskich pucharach. -
@mihau1878 Prawie wszystko jasne , Juve mistrz po raz kolejny ! Roma z Napoli zatancza o 2 msc gwarantujace bezposreni awans do fazy grupowej CL przegrany zagra w eliminacjach . Lazio Atalanta powalcza o grupe w Lidze Europejskiej . Milan z Interem swoja gra raczej zostana na swoich nic nie dajacych w europie pozycjach Spadek zalicza fatalna w tym sezonie Pescara ( dostarczyciel punktow ) oraz Palermo ( traci 10 pkt do pozycji dajacej utrzymanie ) . Trzecim spadkowiczem Crotone , Empoli lub Genoa z tym ze Ci ostatni maja 5 pkt przewagi nad strefa zgniotu
-
@mihau1878
Bardzo ciekawe mecze czekają nas w weekend. Derby Turynu, które mogą bardzo dużo wyjaśnić oraz wielkie starcie Romy z Milanem, kto wie komu bardziej potrzebne są te punkty, na pewno obu drużyną by się przydały punkty, więc mecz na pewno zapowiada się bardzo ciekawie . -
10 goli w Serie A. Lazio lubi sobie postrzelać :goal: Ale przynajmniej Linetty zdobył gola
-
@ToomAnyWays
W końcu jest długo wyczekiwany jego premierowy gol we Włoszech :flag_it:.