🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
@maloba
Jeśli ktoś ma wbić sztylet to będzie to z pewnością Higuain Nie zapomniał jak go potraktowali w Madrycie-co innego Morata-on mógł zostać w Juve,nikt go nie wyganiał,ale sam chciał wrócić do Realu,więc troszkę inna motywacja. Jednak zanim dojdzie do tego finału to jednak najpierw muszą postawić kropkę nad i I o ile Juve raczej pozamiatał sprawę awansu to W derbach Madrytu wszystko może się zdarzyć - oczywiście według mnie dla większości jest już pozamiatane,a ja wiem,że takie mecze rządzą się swoimi prawami. Wystarczy błysk geniuszu Griezzmana,babol Navasa i zaraz zrobi się nerwowo -
@pimus1910 Griezmana nie ma gdzies uszlo powietrze No to widzisz ja sadze wrecz odwrotnie , Monaco nie ma nic do stracenia jesli szybko strzela i nie odpuszcza moze zrobic sie ciekawie A doskonale wiadomo ze maja kim postraszyc obrone Juve . Moze teraz Mpabe poklepie Bufona po ramieniu
-
@pimus1910
Jeśli Atletico szybko zdobędzie bramkę może być naprawdę ciekawy mecz, w którym do ostatniego gwizdka może ważyć się awans, ale jeśli to Real zdobędzie gola :goal: to wtedy nastąpi nokaut. -
@Byku-Duma-Warmii Real wlozy w ten mecz mnimum sil . to jest jasne trzeba miec sile na reszte finalow .
-
@maloba
Zapewne, tylko jeśli Atletico strzeli gola i wywęszy choć cień szansy na awans do finału, to żeby Real potem nie żałował, że chcieli najmniejszym nakładem sił awansować. -
@Byku-Duma-Warmii Profesionalizm i derby wiecej nie trzeba tlumaczyc
-
@maloba
Te dwa słowa wszystko tłumaczą :fingers_crossed: -
@Byku-Duma-Warmii Czas przejsc do historii
-
-
@mihau1878
Zgadza się, myślałem, że choć przynajmniej do końca sezonu poprowadzi drużynę Inter, ale niestety bardzo słaba dyspozycja w ostatnim czasie zaważyła na zwolnieniu jeszcze przed końcem sezonu. Do końca sezonu drużynę poprowadzi aktualny trener Primavery. -
-
@maloba Masz rację. 10 to taki kultowy numer, o występach w którym marzy przynajmniej połowa dzieciaków na całym świecie. Sam mam taką koszulkę z numerem 10 w szafie, choć grałem w drużynach juniorskich z numerem 5.
-
@mihau1878
Prawie same ciekawe mecze w tej kolejce . Będzie co oglądać -
Ciekawostka. Atalanta ma szansę po raz pierwszy zostać najlepszą drużyną regionu Lombardii. Nigdy nie zdarzyło aby oba zespoły z Mediolanu kończyły ligę poniżej drużyny z pobliskiego Bergamo. Dzisiaj chyba jedna z ostatnich szans dla Milanu aby spróbować pogonić Atalante, ale będzie to bardzo trudne
-
@Michal_ACM Atalanta chyba pogoni Milan
-
Remis w meczu Atalanty z Milanem, sam nie wiem czy ten remis jest w pełni zasłużony dla Milanu. Ale po tym remisie Milan będzie miał bardzo ciężko teraz wyprzedzić Atalantę w tabeli. Chyba pozostaje tylko walka o lokatę w tabeli pomiędzy Milanem, Fiorentiną i Interem.
-
@Byku-Duma-Warmii Zgadza się. Walka o 6 miejsce i ja nawet nie łudziłem się że będzie inaczej Ale uratowany punkt jest bardzo cenny. Dzięki temu Milan ma wszystko w swoich rękach. Jeśli wygra 2 pozostałe mecze to Inter i Viola nie będą miały szans dogonić rossonerich. Przy porażce już by tak fajnie nie było.
-
@Michal_ACM
Zgadza się, ale mam nadzieję, że poprawią swoją grę, bo ostatnio słabo wygląda i z taką grą ciężko będzie wygrać te pozostałe mecze.