🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
@mihau1878 Może za rok po zakonczeniu kontraktu
-
@Michal_ACM
Sodówka odbiła,zaczął się uważać za nie wiadomo kogo i teraz się naprawdę okaże co jest warty jako piłkarz -
@Michal_ACM said in [Futbol]Serie A, włoska piłka, piłkarze...:
Donnarumma
Roczną wypłatę stawiam, że to do Realu Madryt sie szykuje .
-
@Michal_ACM
Niestety beznadziejne zachowanie młodziaka, szkoda, że nie chciał podpisać kontraktu, ale coś czuję, że to wszystko przez tego jego agenta, który mu namieszał w głowie i teraz mamy o to skutku tych jego rozmów z agentem. Myślałem, że to będzie nasz bramkarz na lata, a tu takie zawiedzenie :(. Słyszałem, że Milan podobno chce się pozbyć Donnarummy już w tym okienku transferowym. -
@Byku-Duma-Warmii W tym okienku może co nie co na nim zarobić. Za pół roku może już podpisać kontrakt i za rok odejść za darmo. Milan wolałbym w takiej sytuacji cokolwiek na nim zarobić.
Myślę, że obecnie w kontekście Donnarummy dwa kluby wchodzą w grę. Oczywiście Real już coś kombinuje, ale dochodziły słuchy, że i Juventus widziałby w nim następcę Buffona. Przy sytuacji, że transfer Wojtka Szczęsnego strasznie długo się przeciąga, musi być coś na rzeczy. -
@Rhett1
Choć dziś czytałem wiadomość jednego z nowych właścicieli Milanu, w którym powiedział, że zainwestował w Milan milionów i jak nie otrzyma tysięcy za bramkarza to nie zbiednieje. Mówi, że ten bramkarz ma przesiedzieć rok na trybunach, albo grać w Primaverze, o ile Gattuso będzie go chciał. A po roku niech se odchodzi za darmo. Takie o to były słowa nowego właściciela Milanu :slight_smile:. -
@maloba
Wszystko okaże się za parę dni, bądź tygodni. -
@Byku-Duma-Warmii Oczywiście to jest bardzo możliwe, choć myślę, że kilka klubów będzie o niego zabiegało i być może któremuś uda się dogadać z ACM.
-
-
@mihau1878
Bardzo trafny ten rysunek :(. -
@Rhett1
Uwielbiam takie powroty klubów z zaświatów . -
-
@Byku-Duma-Warmii Jakby nie patrząc to ważny klub na włoskiej i europejskiej mapie. Wychował takich graczy jak Buffon czy Crespo.
-
@Rhett1
Masz rację, a przez pewien okres mieli naprawdę świetny skład, grając w Europie z sukcesami nawet, ale niestety wszystko się rozsypało, fajnie, że wracają powoli na piłkarską mapę. -
@Byku-Duma-Warmii Chyba piłkarski klasyk - słabe zarządzanie i widzimisię właścicieli doprowadziło do takiego stanu.
-
@Rhett1
Co prawda to prawda, często się tak zdarza w mniejszych klubach, a potem słuch po nim ginie, ale fajnie, że się takie drużyny odradzają :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii Najlepsze jest to, że po degradacji do Serie D nie wszyscy opuścili ten klub i np. w wieku nawet 40 lat grali jeszcze w poprzednim sezonie w Parmie. Tak się rodzą legendy, nieważne jak wielkiego bądź małego klubu :ok_hand_tone2: