🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
@dovco_handf
Dokładnie, było by to jeszcze większe wydarzenie niż transfer Pogby. -
podobno Pogba ma namawiac Dybale na transfer....
-
@forzajuve4444
Fajnie by było jakby go przekonał do przyjścia do nas, ale czytałem że niby namawia także Griezmanna -
Thiago Cionek (:flag_pl: :flag_br:) został nowym piłkarzem SPAL 2013 :flag_it:. Reprezentant Polski podpisał z włoskim klubem kontrakt obowiązujący do 30 czerwca 2020 roku. 31-letni środkowy obrońca przez ostatnie dwa lata reprezentował Palermo :flag_it:. SPAL 2013 zajmuje obecnie 17. miejsce w tabeli włoskiej Serie A. Piłkarzem tego klubu jest Bartosz Salamon :flag_pl:. Thiago Cionek w swojej karierze rozegrał 34 mecze w Serie A :flag_it:. W Serie B :flag_it: zagrał w 126 meczach, strzelając 3 bramki. W Lotto Ekstraklasie :flag_pl: wystąpił w 91 meczach i także strzelił 3 bramki. W reprezentacji Polski :flag_pl: rozegrał 16 meczy.
-
Nainggolan przejdzie do Chin? Ja liczyłem, na jego transfer do jednego z czołowych klubów.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,radja-nainggolan-to-kolejna-gwiazda-ktora-przenosi-sie-do-chin,artykul,842053,1,293.html
-
Guilherme :flag_br: podpisał kontrakt z Benevento Calcio :flag_it:. Włoski klub zarejestrował 26-letniego Brazylijczyka jako swojego zawodnika. Guilherme spędził w Legii :flag_pl: cztery lata. Z "Wojskowymi" trzykrotnie świętował mistrzostwo kraju oraz zdobył dwa Puchary Polski. W Ekstraklasie :flag_pl: wystąpił w 99 spotkaniach i strzelił 14 bramek. Benevento zajmuje 20. miejsce w tabeli Serie A z dorobkiem siedmiu punktów po 20 meczach.
-
25 MILIONÓW ZA 16-LATKA? JUVENTUS BLISKO POROZUMIENIA!
Zapewne część osób ma go lub miała w swoich OSM-owych drużynach -
@maloba
Mam nadzieję, że to początek wielkiego Milanu, który odbuduje nie kto inny jak Gennaro Gattuso -
@byku-duma-warmii Milan juz odbudowuja ok kilku lat i jakos nie idzie . Watpie ze jemu sie to uda .
-
@maloba
Jakoś wcale mnie nie dziwi Twoje podejście. -
@byku-duma-warmii Zobaczysz nawet te wpompowane milony euro nic mu nie pomoga .
-
@ochowiak
Bardzo smutna wiadomość, w takim momencie człowiek sobie uświadamia jak szybko można wszystko stracić.
[*] -
@maloba
To prawda, świetne zachowanie zespołu Fiorentiny