🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@dovco_handf Po bramce Asensio na 0-1 Real nic nie gral ,Betis wchodzil jak w maslo momentami deklasujac graczy Zidana co przynioslo dwa gole dla gospodarzy . Po przerwie Real wyszedl jak na Juventus w finale LM zaaplikowal gole i Betis siadl na 4 literach . Ogolnie widowisko pierwsza klasa , Betis mocna druzyna na ich terenie dobrym wynik , srednia gra
-
-
@maloba Jesteś jednym z najlepiej zapowiadającym się skrzydłowych na świecie, w letnim mercado interesują się tobą Chelsea oraz Bayern. Co w tedy robisz?Obijasz się na treningach i pół roku później odchodzisz do chińskiej ligi :man_facepalming_tone1: Brawa dla Carrasco.
-
@mati-colchoner Zobaczysz, pogra w Chinach 1-2 sezony, zarobi hajs i potem weźmie go jakiś silny klub z Europy. Może być jak z Paulinho. Ale dziwi mnie że Atleti puściło go za biedne 30 mln, kiedyś puściliby go za 2-3 razy tyle do mocnego klubu. Gaitana jestem w stanie zrozumieć, bo ma już 30 na karku i jak chce zarobić to teraz ma najlepszą okazję do tego.
-
@maloba
Na pewno świetny debiut zaliczyli byli gracze Atletico Madryt -
@maloba
Eibar - Real Madryt 1:2 (0:1)Bramki: Ivan Ramis (50) - Cristiano Ronaldo (50, 84)
To był znowu przeciętny występ Realu, ale do bólu skuteczny dzięki CR7, a to przecież jest najważniejsze :thumbsup_tone2:.
-
@dovco_handf Real wyszedl na trening i tylko cud ze ten wynik jest na nasza strone . Nie wiem jak mozna jednego dnia cisnac po Psg a drugiego grac totalny piach ze sredniakiem . Ronaldo sie odrodzil a juz go wielu skreslilo gruba kreska .
-
Cóż to był za mecz, prawdziwa gratka dla kibiców. 9 bramek, a z tego 4 w wykonaniu Cristiano Ronaldo: